Partner med IFK Norrköping

Bli en del av en positiv kraft

Bli en del av regionens starkaste upplevelse! Tidningen Sport & Affärer rankar IFK Norrköpings varumärke som det tionde starkaste i landet – och vi siktar såklart på att klättra högre. Allsvenskan blir bara starkare och starkare för varje år, både på och utanför planen: Fler TV-tittare, mer publik kommer till arenorna och antalet starka profiler blir fler. 2019 tog vi oss ut i Europa – dit ska vi igen! 

Mer än bara sponsring
Som partner till IFK Norrköping blir du en del av ett starkt, positivt och utvecklande sammanhang. Här förenas affärs- och samhällsnytta. Vi ska bli bäst i Sverige när det gäller att bygga långsiktiga samarbeten med våra partners – och grundförutsättningarna är fantastiska. Vi äger vår egen arena Östgötaporten, vår restaurang och eventanläggning IFK Konferens & Restaurang, och träningsanläggningen IFK Performance Center. Hos oss finns experter på stora och små evenemang, konferenser och event, mat och dryck, ledarskapsutveckling, marknadsaktiviteter, välmående och träning. IFK Norrköping är en av de klubbar som tar ett stort ansvar för att driva svensk fotboll framåt. 
För att attrahera hela marknaden lägger IFK Norrköping i nästa växel vad gäller marknadsföring och partnerskap. 

  • Vi fortsätter vår satsning att bli ett Allsvenskt topplag, även utanför plan. Vårt mål är att skräddarsy varje samarbete efter varje partners unika behov. På Östgötaporten är det full aktivitet, såväl på matchdag som
    vardag. Vi ses 2020 – på läktaren, i restaurangen, i gymmet och i nätverken. Välkommen att bli en del av hela regionens lag, säger Jens Magnusson, klubbdirektör IFK Norrköping.

Läs mer om våra partnernivåer för IFK Norrköpings herrlag samt IFK Norrköpings damlag.

Bli en del av regionens starkaste upplevelse

Kontakta oss så berättar vi mer

Porträtt av Kaj Pettersson

Kaj Pettersson

Försäljning och marknad

kaj.pettersson@ifknorrkoping.se

011-21 55 20

Victor Thapper

Försäljning

victor.thapper@ifknorrkoping.se

070 - 300 89 07

Porträtt av Stina Friberg

Stina Friberg

Försäljning och marknad

stina.friberg@ifknorrkoping.se

011-21 55 26

Annonser