Friskvård och ledarskap

Ledarskap och coachning

Nå landslagsklass

IFK Norrköping är stolta att kunna erbjuda en ledarskapsutbildning för näringslivet på absolut toppnivå. Utbildningen är exklusiv och det finns endast ett fåtal kursplatser.

Elitutbildning

Kursledare är Daniel Ekvall som haft funktionen som idrottspsykologisk rådgivare i IFK Norrköping sedan 2010. Han ingår även i ledarstaben för det svenska landslaget i fotboll som nått stora framgångar under de senaste åren. Daniel har också ingått i ett antal andra ledarteam på landslagsnivå och håller idag elit­ anpassade ledarskapsutbildningar inom idrotten.

Bygg och led ditt team

Efter genomförd kurs kommer du som deltagare bland annat ha fått ökad kännedom om hur man kan skapa motiverande miljöer, hur du kan bygga och leda effektiva team, hur du kan arbeta med beteendeförändringar och prestationsutveckling samt hur du kan skapa förutsättningar för en lång och hållbar karriär som ledare.

Boka nu

Kursen kommer ta upp exempel och erfarenheter från Daniels arbete med IFK Norrköping och flera av Sveriges olika landslag. Prata med din IFK-­representant för mer information.

Friskvård och träning på ifk performance center

Du behöver inte vara elitidrottare för att ha glädje av stans bästa gym­ och motions­anläggning. På IFK Performance Center tränar alla som vill må bättre och orka mer i sin vardag. Här är en öppen och varm stämning och en peppande träningsmiljö. Bli en del av den positiva kraften!

Här finns:

  • 1500 m2 träningsanläggning
  • Gym med toppmodern utrustning
  • Konditionsavdelning
  • Gruppträningssal
  • Cykelsal
  • Fria vikter
  • Tester
  • Personlig coachning
  • Fräscha omklädningsrum med bastu

Förmånliga priser för våra partners!

Årskort
All inclusive – gå på alla pass och träna så ofta du vill.

10-klipp
Tio träningstillfällen, valfria tider och pass.

Personlig träning
Med en egen PT får du hjälp att sätta relevanta mål och skapa en konkret plan för att nå dem. Träningen blir roligare, mer effektiv och skadeförebyggande. Peppen och de goda råden kring kost och vardag ingår!

Egen gruppträning 25-30 deltagare
Vi erbjuder allt från Yoga och lättare pass till intensiva HIIT, Body Pump, Bootcamp, Cykel ”stages flight”, med mera. Kombinera gärna med hälsofrukost eller lunch!

PT-grupp 6-12 deltagare
Få hjälp att nå dina mål och dra nytta av personliga instruktioner och inspiration.

Företagsanpassade föreläsningar
Vi erbjuder föreläsningar från våra experter inom olika områden, till exempel kost, friskvård, balans i livet, med mera. Kombinera gärna med konferenspaket. Vi kan även komma till er!

Friskvårdstest – paketet
En komplett genomgång av kroppen med 3D-scanning, rörlighetstest, styrketest, konditionstest, balanstest.

Anpassade friskvårdspaket

Friskvårdslösning för din verksamhet

Beroende på era behov och intressen hjälper vi er att fram friskvårdslösningar för er verksamhet.

Livsstilsförändring
Hjälp era medarbetare att hitta rätt när det gäller kost,vanor, motion, livsbalans, med mera.

Träna tillsammans
Bygg ett starkt team i ordets alla bemärkelser. Gemensam träning varje eller varannan vecka är rena mirakelkuren för ett gäng som behöver ny energi. Kombinera gärna med hälsolunch.

Friskvårdsdag
Kombinera ihop ett innehåll som passar er! Vi kan gå igenom gymmet, ha en gruppträning, hålla ett yogapass och en inspirerande hälsoföreläsning. Lägg till en nyttig frukost eller lunch och ni har laddat batterierna rejält.

Viktminskningsgrupp
Övervikt är ett ökande problem i samhället, som får stora konsekvenser för den enskilde. En hälsosammare livsstil ger lägre sjukskrivningstal, mer energi och gladare medarbetare.

Förebyggande/uppbyggande träning
Brukar dina medarbetare få ont i axlar, rygg eller andra delar av kroppen? Vi kan sätta ihop ett träningsprogram riktade just mot din yrkesgrupp. Vi utformar och offererar paket individuellt.

Kontakta oss så berättar vi mer

Annonser