IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

12 april, 2019

Lundbergs och IFK Norrköping fortsätter samarbetet

Allsvenskan har dragit igång igen och det sedan många år framgångsrika samarbetet mellan Lundbergs och IFK Norrköping fortsätter. Fastighets AB L E Lundberg och IFK har till den här säsongen tecknat ett tvåårigt samarbetsavtal som gör Lundbergs till huvudpartner. Tillsammans är vi med och bygger en framgångsrik stad – både på och utanför planen.

Sedan många år tillbaka har Lundbergs och IFK Norrköping samarbetat för att skapa en framgångsrik fotbollsförening. Fotbollen betyder mycket för många och fyller en viktig plats i samhället. IFK Norrköping bidrar stort till staden genom sin samhällsnytta, allt ifrån att skapa en meningsfylld fritid för barn och ungdomar till hälsa och välbefinnande, inkludering, integration och ideella insatser (2017 bidrog de allsvenska klubbarna tillsammans med 485 miljoner kr i samhällsnytta).

–  Lundbergs har funnits med oss i både med- och motgång och vi är självklart väldigt glada och stolta att samarbetet fortsätter. Vårt långvariga och långsiktiga samarbete skapar både trygghet och den så viktiga kontinuiteten för att kunna göra bra saker tillsammans, säger Jens Magnusson, klubbdirektör, IFK Norrköping.

–  IFK Norrköping är så mycket mer än bara allsvensk fotboll och betyder oerhört mycket för staden och samhället. För oss som fastighetsägare och stadsutvecklare känns det självklart att vara en del av Norrköpings starkaste identitets- och profilbärare, säger Lisa Lundh, marknadschef, Fastighets AB L E Lundberg.

Annonser