IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

22 april, 2023

Införrapporten: Malmö FF – IFK Norrköping

Efter en stark säsongsinledning där Peking gått obesegrade vänder vi nu blickarna mot ett tidigt toppmöte mellan Malmö FF och IFK Norrköping på Eleda Stadion. “Malmö är kanske den svåraste bortamatchen i Allsvenskan och vi ska åka dit och försöka vinna” säger Anton Eriksson.

ANTON ERIKSSON OM SÄSONGSINLEDNINGEN:

  • Säsongsinledningen har varit bra kan man säga, sju poäng på tre omgångar får ändå ses som okej. Vi tar små steg hela tiden och förhoppnings kan vi jobba vidare på det.
  • Min egna form blir bättre och bättre efter den hackiga försäsongen med skador, även om man känner att man har en bit kvar så känns det ändå bra.

Om Malmö borta:

  • Jätterolig match för det första, Malmö är kanske den svåraste bortamatchen i Allsvenskan. Vi ser mycket fram emot matchen och vi ska åka dit och försöka vinna. Det blir en bra utmaning med Malmö såhär tidigt eftersom de har sett så bra ut.
  • Vi ska fortsätta på den slagna vägen, där vi jobbar hårt i defensiven och sitter ihop som ett lag men samtidigt att vi ska fortsätta skapa chanser och utveckla det offensiva spelet mer och mer.

IFK NORRKÖPING

Peking har kommit ur startblocken på ett bra sätt och tagit sju poäng på sina inledande tre ligamatcher och förblir därmed obesegrade. Efter kryss i premiären har laget tagit två raka segrar och kommer från matcherna med sex gjorda mål och två insläppta.

MALMÖ FF

Skånelaget har vunnit alla sina tre inledande ligamatcher. Under dessa vinster har de släppt in ett mål och gjort fyra, alla signerade Isaac Kiese Thelin.

Malmö FF – IFK Norrköping, Allsvenskan omgång 4, 24/4 19:10, Eleda Stadion, discovery+

Annonser