IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

9 mars, 2023

IFK söker redovisningsekonom *TJÄNSTEN ÄR TILLSATT*

*TJÄNSTEN ÄR TILLSATT* Är du en fena på ekonomi och vill jobba för en av Sveriges mest anrika fotbollsföreningar? Då kan tjänsten som redovisningsekonom hos IFK Norrköping vara rätt jobb för dig.

*TJÄNSTEN ÄR TILLSATT*

IFK Norrköping söker en redovisningsekonom till ekonomiavdelningen. Bli en del av en av Sveriges mest anrika fotbollsföreningar. Föreningen har elitlag på både dam- och herrsidan och vill med attraktiv fotboll som grund erbjuda upplevelser i form av glädje, gemenskap och trygghet. IFK Norrköping vill vara en naturlig mötesplats för människor och företag i regionen.

På ekonomiavdelningen handhas hela koncernens redovisning och löneadministration. Koncernen består idag av bolag inom fastighet, restaurang med event och friskvård. Du kommer att ingå i ett team om tre kollegor och kommer att arbeta på IFK Norrköpings kansli, en del av Platinumcars Arena.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande bokföring.
  •  Behjälplig med månads- och årsbokslut.
  • Hantering av leverantörs- och kundreskontra.
  • Fakturering.
  •  Momsdeklarationer.
  • Övriga administrativa uppgifter på en ekonomiavdelning.

För att lyckas i tjänsten har du goda kunskaper inom redovisning, svenska och engelska, vara en god användare av Excel, serviceinriktad, ansvarstagande och problemlösande.

För att trivas i rollen som redovisningsekonom har du en hög social kompetens och är medveten om att du tillhör serviceorganisationen på IFK Norrköping. Det är arbetsuppgifter av olika art på olika nivåer med kontakter på många håll. Slutligen ser vi det som fördelaktigt om du har ett intresse för klubben och en positiv inställning att lära mer om den.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom redovisning. Det är meriterande om du har erfarenhet av Visma Administration. Ansökan senast den 14 april, ansökningar kommer behandlas löpande, varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Omfattning: Heltid, tillsvidare. Provanställning tillämpas.

Placeringsort: Norrköping.

Tillträde: efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan via mejl med CV och ett personligt brev till ekonomiansvarig Cajsa Dahlberg: cajsa.dahlberg@ifknorrkoping.se.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att ringa: 011 21 55 23.

 

IFK söker även en lönespecialist. Mer om den tjänsten kan du läsa genom att klicka här! 

Annonser