IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

9 mars, 2023

IFK söker lönespecialist

Är du en fena på lön och vill jobba för en av Sveriges mest anrika fotbollsföreningar? Då kan tjänsten som lönespecialist hos IFK Norrköping vara rätt jobb för dig.

I tjänsten kommer du att arbeta i föreningen IFK Norrköping, som är en av Sveriges mest anrika fotbollsföreningar. Föreningen har elitlag på både dam- och herrsidan och vill med attraktiv fotboll som grund erbjuda upplevelser i form av glädje, gemenskap och trygghet. IFK Norrköping vill vara en naturlig mötesplats för människor och företag i regionen.

På ekonomiavdelningen handhas hela koncernens redovisning och löneadministration. Koncernen består idag av bolag inom fastighet, restaurang och event samt friskvård.

I denna roll kommer du vara klubbens expert inom lönefrågor kopplat till löneunderlag, pension och försäkring. Rollen är bred där du kommer att tillhöra ekonomiavdelning och är därmed meriterande om du har ett intresse för eller har tidigare erfarenhet av reskontra och bokföring.

Tjänsten innebär:

  • ansvar för koncernens lönehantering.
  • administration av kapitalförsäkringar, pension och andra försäkringar gentemot spelare och övriga anställda.
  • rapporteringar till SCB, FORA, Collectum, Skatteverket och andra inom lön förekommande rapporteringar.
  • inkomstförfrågningar från Försäkringskassan, arbetsgivarintyg och dylikt.
  • upprätta anställningsavtal och ansvara för att koncernen följer rådande kollektivavtal.
  • vara stöd till medarbetare relaterat till löne- och HR-frågor.
  • behjälplig med att förbättra, effektivisera och dokumentera processer, rutiner och arbetssätt.
  • Arbeta med implantering av tidssystem inom löneprocessen därmed inkluderat en ökad grad av digitalisering.

För att lyckas och trivas i denna roll tror vi att du är trygg inom lön och har en hög social kompetens och förmåga att ta emot information från flera kanaler. För att passa i rollen ser vi vidare att du är en person med driv som vill förbättra och har förmåga att se framåt. Du får gärna ha ett intresse för föreningen och en positiv inställning att lära dig mer om den. Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom lön. Det är meriterande om du har erfarenhet av Visma Lön.

Senaste dag för ansökan är  den 14 april, men ansökningarna kommer behandlas löpande, därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Omfattning: Heltid, tillsvidare. Provanställning tillämpas.
Placering: Norrköping, Platinumcars Arena.
Tillträde: efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan via mejl med CV och ett personligt brev till ekonomiansvarig Cajsa Dahlberg: cajsa.dahlberg@ifknorrkoping.se.
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att ringa: 011-215523.

 

IFK söker även en redovisningsekonom. Mer om den tjänsten kan du läsa genom att klicka här! 

Annonser