IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

5 maj, 2020

IFK Norrköping lanserar ny digital satsning

IFK Norrköping har inlett ett samarbete med Solidsport. Nu lanseras en premiumkanal med exklusivt innehåll för klubbens supportrar – som redan på fredag kan ta del av en fullspäckad livesändning.

– Vi lever i en tid som kräver nytänk och det här känns som helt rätt att väg att gå på många olika sätt, säger Robin Bornehav, marknadschef i IFK Norrköping.

I väntan på att säsongen ska starta och att arenor återigen ska fyllas med publik väljer IFK  Norrköping att presentera en ny digital satsning.  Nu lanseras en premiumkanal i samarbete med streamingtjänsten Solidsport, där IFK Norrköping kommer att livesända träningar, framtida träningsmatcher, intervjuer och reportage. Ambitionen med satsningen är helt enkelt att ge supportrarna en unik inblick i klubben och  samtidigt skapa nya viktiga intäkter.

– Idrottsvärlden håller på att förändras och då gäller det anpassa sig. I tider utan några matcher är det här ett utmärkt sätt för oss att skapa nya upplevelser och fortsätta engagera våra  supportrar och partners. Det här kommer på lång sikt också bli en viktig satsning för att skapa en ännu större närhet och öppenhet mot alla som följer IFK Norrköping, säger Bornehav.

Som Månadssupporter för 99 kr kommer varje person få tillgång till allt exklusivt innehåll och samtidigt vara med och stötta klubben ekonomiskt. Redan nu på fredag, med start klockan 19.00, kommer IFK Norrköping kickstarta sin nya satsning på Solidsport. Då avslutas den pågående biljettkampanjen ​#ståuppförnorrköping​ med en livesändning, som kommer att vara gratis att se på för alla.

– När inga matcher spelas har vi valt att satsa på något nytt. Tillsammans med våra supportrar  kommer vi ha en fantastisk kväll med flera stora lanseringar och nyheter inför säsongen. Ett  utmärkt sätt för oss att ge något tillbaka till våra supportrar.

Vad kan supportrarna förvänta sig under kvällen?

– Bland annat kommer vi släppa Markus Krunegårds nya inmarschlåt, han kommer även vara  med i livesändningen för att berätta om hur den kom till. Under kvällen presenterar vi även  årets nya matchtröja med en ny filmproduktion. Det kommer också spelare, ledare, supportrar,  samarbetspartners och flera intressanta personer till studion för att underhålla er.

Se livesändningen och/eller bli Månadssupporter HÄR!

Annonser