IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

24 oktober, 2019

IFK Norrköping bjuder in till öppet hus den 30 oktober

Under vecka 44 är det höstlov i Norrköping och nu bjuder vi in till en riktigt fin höstlovsaktivitet när vi har öppet hus på Östgötaporten.

Så här ser schemat ut för den 30 oktober:

Klockan 10.00 samlar Jens Gustafsson laget och träningen drar igång. Hela träningen är öppen för besökare och efteråt finns det möjlighet att ta både autografer och bilder av spelarna.

Klockan 13.00 håller Sällskapet äldre IFK-are en arenavandring där man får upptäcka hela Östgötaporten. Förutom rundvandringen så får man lära sig allt om föreningens fantastiska historia.

Klockan 15.00 startar FIFA-turneringen där vi scoutar en sista spelare till vårt lag i eAllsvenskan. All information om turneringen och hur du anmäler dig finns här.
Är man inte med i turneringen så går det jättebra att bara komma och titta på eller testa att mäta sina FIFA-kunskaper med våra andra två spelare ”Erikzzon” och ”HortyGoose”.

Kansliet öppnar redan klockan 10.00 och souvenirbutiken är öppen med fina erbjudanden. Fikaservering finns i restaurangens lokaler under hela dagen och tittar man in runt lunch så är lunchserveringen öppen från klockan 11.30 till 13.30.

Mer information kommer. Varmt välkomna!

Annonser