IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

22 oktober, 2019

Ta chansen och bli en del av IFK Norrköpings e-sportlag!

Brinner du för att spela FIFA? Vill du representera IFK Norrköping i eAllsvenskan? Nu har du chansen att bli IFK Norrköpings tredje spelare och bilda lag tillsammans med ”Erikzzon” och ”HoortyGoose”.

Tillsammans med Dreamhack arrangerar vi ett uttagningsevent under höstlovet vecka 44. Eventet går av stapeln på Östgötaporten onsdagen den 30 oktober. Vid eventet har du chans att visa upp ditt spel och vinnaren kammar dessutom hem 3 000 kronor! Ta även chansen att utmana våra redan klara spelare på plats!

Plats: Östgötaporten, våning 4, ingång genom entré 1.
Tid: Onsdag 30 oktober 15.00 (registrering kl 14.00)
Intresseanmälan: Du kan visa ditt intresse för att delta i eventet genom att fylla i en intresseanmälan här!
Observera att detta endast är en intresseanmälan och inte en garanti för deltagande.
Anmälningsavgift: 100 kr som du betalar efter att vi bekräftat ditt deltagande.
Anmälan stänger: 27 oktober (23:59)
Åldersgräns: 16 år
Vinstsumma: 3 000 kr

Blir den som vinner automatiskt en del av vårt e-sportlag?
Vinst i turneringen innebär inte en plats i IFK Norrköpings:s lag till eAllsvenskan utan syftet med turneringen är att vi ska få en möjlighet att scouta spelare. Scouting av spelare till detta kan komma att ske även utanför turneringen. Vi har en ledig plats i laget och söker en spelare som tillsammans med ”Erikzzon” och HoortyGoose” ska representera IFK Norrköping.

Om turneringen
Turneringen kommer bestå av max 32 deltagare. Formatet för turneringen är Gruppspel följt av ett Single Elimination bracket. Gruppspelet är 8 grupper med 4 spelare i varje där alla matcher är BO1. Gamemodet är H2H där deltagarna får välja fritt bland klubblag samt landslag. Spelarna skall vara på plats senast 14:30 för incheckning. Eventuella ändringar kan ske.

Har du några frågor så är du välkommen att kontakta Robin Bornehav på robin.bornehav@ifknorrkoping.se 

Om eAllsvenskan
eAllsvenskan är Sveriges största professionella FIFA-tävling, där Allsvenskans och Superettans klubbar deltar och gör upp om titeln och en ranking i kvalet till världsmästerskapet eWorld Cup.

För att delta i eAllsvenskan måste du vara minst 16 år gammal. Ligan avgörs på Playstation 4 i FIFA Ultimate Team-läget.

eAllsvenskan och våra spelare i sociala medier
Följ @erikzzon_fifa och @hortygoose på Instagram 

eAllsvenskan följer du via @eAllsvenskan på Facebook, Twitter och Instagram samt under hashtaggen #eAllsvenskan.

Annonser