IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

17 augusti, 2022

IFK Norrköping bjuder in till medlemsmöte den 31/8

Onsdagen den 31:e augusti klockan 18.00 är det dags för medlemsmöte på Platinumcars Arena. Du som är medlem i IFK Norrköping är välkommen att delta.
Medlemsmötet kommer att hållas på våning 4 på Platinumcars Arena den 31:e augusti klockan 18.00 och ingång sker vid entré 1. Medlemskort visas upp vid entrén. Vi bjuder på något lättare att äta och dricka från klockan 17:30.

Är du inte medlem i IFK Norrköping kan du bli det här.

FÖRANMÄLAN OCH MEDLEMSKORT

Vänligen föranmäl dig så att vi kan iordningsställa lokal, koka tillräckligt mycket kaffe och planera för arrangemanget – anmälan görs därför senast söndag 28/8 till IFK Norrköpings kommunikatör Rebecca Candevi via mejl, rebecca.candevi@ifknorrkoping.se. Skicka gärna med dina frågor du har på förhand i mejlet.

CARDSKIPPER 

För att underlätta hanteringen av årskort och medlemskort har IFK Norrköping valt att använda sig av den digitala lösningen Cardskipper.  Genom deras app har du enkelt tillgång till dina kort och kommer på så sätt inte behöva ha med dig de fysiska kortet till mötet. Mer information om Cardskipper hittar du genom att klicka här.  Såklart funkar även de fysiska medlemskortet att visa upp som vanligt.

DAGORDNING

Föreningens ordförande Sakarias Mårdh hälsar välkommen och sedan följer en kort presentation av koncernens verksamheter av klubbdirektör Michael Sturehed. Sakarias Mårdh ger aktuell information kring vad som är på gång inom föreningen. Den nye herrtränaren Glen Riddersholm  och tillförordnade sportchefen Tony Martinsson informerar om läget i herrlaget och Tor-Arne Fredheim informerar om läget kring damlaget. Daniel Ekvall och Stefan Hellberg är på plats för att berätta om arbetet med att formulerar föreningens strategi. Rebecca Candevi informerar om föreningens fortsatta inriktning kring CSR-arbetet.

MEDLEMMARNAS FRÅGOR

Informationen under mötet kommer att hållas kort och mycket tid avsätts för medlemmarnas frågor. För att få bästa möjliga förutsättningar att svara utförligt på dessa frågor önskar vi att de skickas i förväg till Rebecca Candevi, rebecca.candevi@ifknorrkoping.se, senast söndag den 28/8. 

Välkommen att anmäla dig! 

Foto: Axel Boberg/Bildbyrån

Annonser