IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

1 september, 2023

IFK Norrköping bjuder in till medlemsmöte den 16e september

Lördagen den 16:e september klockan 12.30 är det dags för medlemsmöte på Platinumcars Arena. Du som är medlem i IFK Norrköping är välkommen att delta.

Medlemsmötet kommer att hållas på våning 4 på Platinumcars Arena den 16:e september klockan 12.30 och ingång sker vid entré 1 som öppnas 12.00. Medlemskort visas upp vid entrén. Vi bjuder på kokt korv och dryck från klockan 12.00.

Är du inte medlem i IFK Norrköping kan du bli det här.

FÖRANMÄLAN OCH MEDLEMSKORT

Vänligen föranmäl dig så att vi kan iordningsställa lokal, koka tillräckligt mycket kaffe och planera för arrangemanget – anmälan görs därför senast 14:e september till IFK Norrköpings Fabian Jansson via mejl, fabian.jansson@ifknorrkoping.se.

CARDSKIPPER 

För att underlätta hanteringen av årskort och medlemskort har IFK Norrköping valt att använda sig av den digitala lösningen Cardskipper.  Genom deras app har du enkelt tillgång till dina kort och kommer på så sätt inte behöva ha med dig de fysiska kortet till mötet. Mer information om Cardskipper hittar du genom att klicka här.  Såklart funkar även de fysiska medlemskortet att visa upp som vanligt.

DAGORDNING

Styrelsens ordförande Sakarias Mårdh och klubbdirektör Michael Sturehed kommer gå igenom föreningens verksamhet och ekonomi men framförallt blicka framåt och beskriva hur organisationen och styrelsen arbetar för att bygga ett starkare IFK Norrköping över tid. Glen Riddersholm och Tony Martinsson kommer också vara på plats för att prata om våra två elitlag.

MEDLEMMARNAS FRÅGOR

Vi förväntar oss ett långt möte med många talepunkter – chansen att ställa frågor kommer erbjudas igenom och i slutet av mötet.

Välkommen att anmäla dig! 

Annonser