IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

11 oktober, 2022

IFK-DIF: Information inför dagens biljettsläpp

Idag klockan 14.00 släpps biljetterna till IFK Norrköping-Djurgårdens IF den 31/10.

Biljetter till matchen, som är säsongens sista hemmamatch i allsvenskan, släpps via länk. Det kommer alltså inte att finnas någon öppen biljettsida.

Biljettlänken till hemmasektionerna kommer att skickas till IFK Norrköpings säsongskortsinnehavare, medlemmar och andra IFK-supportrar som köpt biljett tidigare under säsongen.

Länken kommer att skickas ut via mail innan biljettsläppet, och från 14.00 går det att köpa biljetter.

Gästande Djurgårdens IF har egna länkar till bortasektionerna.

Mer information om matchen finns här.

 


 

IFK Norrköping har vidtagit åtgärder för att matchen ska bli en bra upplevelse för alla som besöker arenan.

  • IFK Norrköping har upplåtit sektion N, O, Q, R och S till Djurgårdens supportrar. Det är fler sektioner än 2019, detta för att Djurgårdens supportrar inte ska finnas utspridda över arenan. Sektion N och O är på Östra läktaren, sektion Q/R är bortastå och S resterande delen av kortsidan intill bortastå.
  • På sektioner som inte vigts åt gästande supportrar tillåts endast IFK Norrköpings färger. IFK Norrköping har, precis som under samtliga matcher, rätten att avvisa supportrar som inte uppträder enligt gällande säkerhets- eller ordningsregler.
  • IFK Norrköping påminner om att säsongskort och biljetter ej får användas i kommersiellt syfte, dvs andrahandsförsäljning. Detta enligt IFK Norrköpings villkor, som samtliga säsongskorts- och biljettköpare har godkänt när köpet genomfördes.

Annonser