IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

10 maj, 2019

Här är nyheterna på Östgötaporten

Servicen på Östgötaporten under våra matcharrangemang utvecklas hela tiden. Här går vi igenom alla möjligheter till mat och dryck som finns under match.

Loger
Logerna på Östgötaporten säljs på helår eller till enskilda matcher. Du kan både köpa en loge med plats för 12 personer eller enskilda platser.
I logerna ser du matchen från arenans absolut bästa platser och serveras en trerätters meny och har tillgång till en mingelyta med bar utanför logerna.

Business Club
I Business Club huserar våra största samarbetspartners tillsammans med speciellt inbjudna gäster. Vill du kunna nätverka i samband med match är det här stället att vara på.
I Business Club serveras en bred variation av förstklassiga maträtter.

För att boka platser i en loge eller om du är intresserad av mer information kring detta, kontakta IFK Norrköpings marknadsavdelning eller läs mer om våra partnernivåer här.

Restaurangen
I vår fina restaurang med plats för mer än 500 gäster kan du boka plats och se matchen samtidigt som du avnjuter en härlig buffé. Restaurangen har fullständiga rättigheter.

Du kan boka din plats i restaurangen direkt här eller kontakta restaurangen på 011-215512 för mer information.

Terrassen
I mitten av den Västra Läktaren hittar du IFK-terrassen som erbjuder både mat och dryck. På Terrassen hittar du hamburgare och vegetariska alternativ samt öl, vin och alkoholfritt.
Varannan match bjuds det på underhållning i form av trubadur på Terrassen.

Supporterbaren
När arenan öppnar så öppnar även våra barer. Supporterbaren ligger på publikdäcket bakom den Östra läktaren och serverar alla gäster på den läktaren.

Sportbaren
Precis som Supporterbaren så öppnar Sportbaren när resten av arenan öppnar. Sportbaren når du från Curva Nordahl.

Foodcourten
Nytt för säsongen är vår Foodcourt innanför entré 2, dit hittar du både från Curva Nordahl och den Östra läktaren. Foodcourten erbjuder och serverar samma meny som Terrassen och bjuder på trubadur varannan match.

Familjeläktaren
På familjeläktaren finns vår samarbetspartner Svenska Kyrkan på plats och erbjuder massor av roliga aktiviteter för alla familjer och barn.

Kiosker
Runt hela arenan finns det totalt 12 kiosker för att ge service till alla våra besökare. I kioskerna hittar du korv med bröd, kaffe, läsk och massor av annat gott.


Kicki Stenbäck är verksamhetsansvarig på IFK Konferens & Restaurang och ansvarar för alla serveringsställen på arenan.

-Vi jobbar hela tiden för att kunna erbjuda våra besökare så bra service och serveringar som vi bara kan. Just nu är jag speciellt glad över den nya Foodcourten som gör att vi kan erbjuda ett bättre matutbud till fler läktare än tidigare.
-Jag kan verkligen rekommendera högrevshamburgaren som är fantastiskt god, mättande och prisvärd för bara 85 kronor.

För att fortsätta utveckla utbudet och servicen så vill vi gärna ha våra besökares feedback. Har du frågor, tips eller synpunkter så är du varmt välkommen att maila Kicki på kicki.stenback@ifknorrkoping.se.

Annonser