IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

20 mars, 2020

Håll igång träningen med IFK Norrköping!

Nu erbjuder vi rabatterade klippkort och utökar våra utomhuspass för att alla ska kunna hålla igång träningen med oss på IFK Performance Center.

IFK Norrköpings träningsanläggning IFK Performance center hittar nya vägar för att man ska kunna fortsätta träna. Framöver kommer vi satsa ännu hårdare på uteträning, både arena-pass på Östgötaporten och nyheten utomhuspass med fokus på kondition.

– Vi vill att du som medlem ska kunna känna dig trygg att träna hos oss och därför har vi gjort en del justeringar i vårt gruppträningsutbud den kommande tiden. Vissa pass har utgått, vi har begränsat antalet platser till tolv och vi kör igång våra populära arena-pass utomhus på Östgötaporten, säger verksamhetschef Mette Zmuda.

Priser klippkort 10 träningar – gäller alla våra pass

  • Ungdom 14-19 år: 600 kronor – ordinarie pris 1200 kronor.
  • Vuxen: 800 kronor – ordinarie pris 1200 kronor.

Mer information

  • Maila info@ifkperformancecenter.se eller ring 011-470 75 31.
  • Betalning sker med kort, faktura eller swish. Vill du inte/kan du inte komma in på anläggningen kan vi lösa nytt/befintligt medlemskap över telefon eller mail.

Följ IFK Performance Center på Facebook eller Instagram (ifkpc) och håll koll på hemsidan för information. Aktuellt schema hittar du alltid på hemsidan och i appen. Du kan också höra av dig direkt till oss om du har frågor eller funderingar.

Vi fortsätter att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer gällande coronaviruset.

Nu går det att köpa matlådor från restaurangen efter ditt träningspass, både för avhämtning och utkörning – klicka HÄR för mer information om det.

Om du vill du veta hur du kan stötta IFK Norrköpings verksamheter klickar du HÄR.

Annonser