IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

19 mars, 2020

IFK Norrköping behöver er!

Världen, Europa, Sverige och Norrköping befinner sig i en tuff situation. Coronaviruset går ingen obemärkt förbi och alla påverkas på ett eller annat sätt. Som en del av samhället påverkas såklart även IFK Norrköping på flera plan.

Förutom det rent fotbollsmässiga, där klubbarna inom Svensk Elitfotboll idag fattade ett inriktningsbeslut om att verka för en flyttad seriestart av Allsvenskan fram till juni, så har vi under flera år byggt upp starka verksamheter runt omkring klubben. Vi bedriver idag en framgångsrik restaurang- och konferensanläggning som växte kraftigt under förra året och en friskvårdsanläggning som utvecklas och växer för varje dag. Vi är framgångsrika på fastighetssidan vilket har gett hela koncernen en stabil grund att stå på. Allt syftar i grunden till att skapa så bra förutsättningar som möjligt för alla våra lag. Såväl våra representationslag på herr- och damsidan som våra akademilag.  I alla dessa verksamheter finns en fantastisk personalstyrka som sätter IFK Norrköping främst, varje dag. Vi vill ta oss igenom denna svåra period tillsammans med dem och vi jobbar dagligen på alla plan för att lösa den uppkomna situationen så bra som möjligt. Men nu behöver vi ert stöd!

Under den närmaste tiden kommer vi dagligen att presentera olika sätt att stödja våra verksamheter. Det kommer att innehålla allt från virtuella biljetter och kioskmenyer på våra kommande träningsmatcher till nya träningsalternativ i gymmet och möjlighet till att få matlådor hemkörda från vår restaurang. Vi kommer att fortsätta att presentera ny merchandise som också är att utmärkt sätt att stötta klubben på. Är du dessutom mot all förmodan inte medlem i världens finaste föreningen än så tycker jag att du ska passa på att bli det nu. Utöver detta så presenterar vi ett swishnummer (1232624815) för er som vill stötta vår verksamhet direkt med ett bidrag. Det är redan många som kontaktat mig för att man vill bidra på olika sätt och jag vet att flera olika insamlingar till föreningen är på gång. Det känns helt fantastiskt och jag vill tacka er alla från botten av mitt hjärta!

Tillsammans är vi IFK Norrköping och Tillsammans står vi starka i alla lägen!

Ta hand om er kamrater!

Jens Magnusson

Klubbdirektör

Annonser