IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

27 januari, 2022

Förlängt datum till den 16/2 för förlängning av säsongskort samt info gällande Cardskipper

IFK Norrköping har tidigare kommunicerat att man kan förlänga årskorten fram till den 30/1. Men nu är datumet förlängt till den 16/2.

IFK Norrköping har beslutat att sätta ett nytt datum till er som vill förlänga era årskort och på så sätt säkra samma plats som tidigare säsong. Ni kan nu förlänga korten fram till den 16/2. Ni som har kontaktat kansliet innan detta datum kommer att få hjälp.

Under fredagen den 28:e januari kommer överföringen av årskort att ske till vår samarbetsapp Cardskipper. Då kommer korten att bli synliga i appen för er som registrerar er för Cardskipper sedan tidigare.

Ni som inte har Cardskipper sedan tidigare kommer att få en inbjudan via sms eller mejl från Cardskipper med instruktioner om hur ni installerar appen och får tillgång till era kort. Först efter att ni fått inbjudan och registrerat er kan ni ladda ner och logga in i appen. Om ni mot förmodan inte skulle fått ett mejl eller ett sms: kontakta info@ifknorrkoping.se så kontrollerar vi era kontaktuppgifter samt skickar en ny inbjudan. Detsamma gäller medlemskorten. (Obs, du behöver bara registrera dig en gång för båda korten). 

För vanligt frågor och svar hänvisar vi till Carskippers hemsida: Medlem support – Cardskipper

Mer info om hur du förlänger ditt årskort hittar du här: Känslorna upplevs bäst på plats

Annonser