IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

1 december, 2021

Känslorna upplevs bäst på plats – säkra ditt säsongskort till 2022

Känslorna upplevs bäst på plats. Pulsen, adrenalinet och att få fira ett mål och en seger tillsammans går inte att känna någon annan stans än på plats. Efter en säsong där publiken sakta fick komma tillbaka till arenorna hoppas vi på ett år med flera publikfester under 2022. Dessutom ska vi fira våra 125 fantastiska år.

Klicka här för att komma till biljettsidan! 

 

I säsongskortet till herrarnas matcher ingår:

  • 15 allsvenska matcher.
  • Inträde till alla träningssmatcher på hemmaplan.
  • Inträde till Svenska Cupens gruppspel.

Säsongskorten för både Elitettan och Allsvenskan kommer säljas genom ifknorrkoping.ebiljett.nu och även till nästa säsong kommer du som medlem och årskortsinnehavare komma åt dina kort via vår samarbetsapp Cardskipper. Du som ändå vill ha ett fysiskt kort kommer kunna välja till det i kombination med att du köper ditt årskort. Dessa kommer att levereras i god tid inför den första matchen. Du som vill ha samma plats som tidigare år har till onsdagen den 16/2 klockan 23:59 på dig att förlänga ditt årskort för att vara garanterad samma plats. En förlängning på Curva Nordahl kostar 995:- (ordinarie pris 1295:-) När du köper ett säsongskort till herrarnas matcher så kan du också lägga till ett säsongskort till damernas matcher för 200:- (ordinarie pris 600:-) samt bli medlem.

De fysiska säsongskorten skickas hem till dig i slutet av januari och då blir säsongskortet även synligt i Cardskipper.

SÅ FÖRLÄNGER DU DITT SÄSONGSKORT

Du som vill ha samma plats på arenan som tidigare år loggar in på ditt konto på ifknorrkoping.ebiljett.nu. Därefter klickar du på fliken “konto” och sedan “mitt konto”. På ditt konto radas dina årskort från tidigare säsonger upp. På fliken för årskortet för säsongen 2021 finns en knapp att klicka på där det står “förläng”. Klicka där och följ sedan stegen som efterföljer för att få tillgång till samma plats som du haft tidigare.

Vi ses på arenan 2022. Framåt, kamrater!

Annonser