IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

15 april, 2020

“Fler borde utnyttja den här möjligheten”

I speciella tider gäller det att vara extra kreativ. Idag hade chefsnätverket Victoria konferens – i mittcirkeln i Teknikhallen. “Min rekommendation är att fler företag i Norrköping, och Östergötland, tittar på det här”, säger Johan Lindahl, grundare av företaget Framgångsrik Försäljning.

– När jag och Fredrik är ute märker vi att alla chefer har ungefär samma utmaningar. Då tänkte vi: “Varför drar vi inte ihop ett chefsnätverk för?”, säger Johan Lindahl, som driver Framgångsrik Försäljning tillsammans med Fredrik Jensen.

Chefsnätverket träffas sex gånger per år, men det går inte att träffas hur som helst under omständigheterna som råder med coronaviruset.

– Vi ville genomföra träffen, men vi måste ju ha social distansering också. Då slog jag en signal till Jens Magnusson om att jag skulle vilja köra på innerplan på Östgötaporten, men vi är ju väderberoende. Då tänkte jag att vi borde köra i Teknikhallen. Jag gillar att IFK är snabbfotade här, Jens sa “vi kör” direkt, förklarar Johan Lindahl.

26 chefer från nätverket deltog i konferensen.

– Vi har fler aktiviteter under våren och min ambition är att lägga fler här. Jag tycker att fler borde utnyttja den här möjligheten. Här kan du genomföra fysiska möten, men med social distansering. Du kan sitta två, tre eller fyra meter från varandra om du vill. Det är roligt att se att IFK inte sitter och väntar, utan agerar, säger Johan Lindahl.

– Min rekommendation är att fler företag i Norrköping, och Östergötland, tittar på det här. Det går att göra event om man vill. Min bild är att det på ett bra sätt går att göra det här med 20, 30, 40 eller 50 personer.

– Vi har ju stora lokaler så vi kan fortsätta att hålla igång med konferenser, och nu är det kul att vi gör något annorlunda, säger Kicki Stenbäck, verksamhetschef IFK restaurang & konferens.

– Det är kul och kreativt att sitta på en fotbollsplan och ha konferens. Vi visar att vi är beredda att lösa önskemål och tänka utanför boxen.

Vill du också ha en konferens i en kreativ miljö? Kontakta IFK restaurang & konferens, så hjälper vi dig att utforma en konferens utefter dina önskemål!

Annonser