IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

5 augusti, 2022

Dubbel publikinformation: Degerfors IF & Ifö Bromölla

Vi har en riktig superlördag framför oss med hemmamatch för både herr och dam. Här följer information till dig som ska på morgondagens drabbningar:
  • Herrarna-Degerfors IF klockan 15.00
  • Damerna- Ifö Bromölla IF klockan 17.30

BILJETTER

Årskort för 2022 gäller för entré, och efter herrarnas match kan man stanna kvar på läktaren för att vänta in damernas avspark. Även lösa biljetter till herrmatchen gäller dammatchen. Lösa biljetter finns att köpa i biljettluckorna utanför kansliet eller på ifknorrkoping.ebiljett.nu. Säsongskortsköp hanteras inte på plats under matchdag.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Platinumcars Arena öppnar 90 minuter innan matchstart. Du scannar själv din biljett vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka. Råkar du komma sent till matchen hänvisar vi dig till entré 4A som är öppen efter att övriga entréer stängt, 30 minuter efter avspark.

Efter herrarnas match kan du stanna kvar på arenan för att se damernas match. På damernas match är sektion A-E, sektion S, sektion T och Curva Nordahl öppna. Du som sett herrarnas match från Östra Läktaren hänvisas till en av de öppna sektionerna efter slutsignal.

Via vår digitala lösning Cardskipper kan du som årskortsinnehavare få tillgång till ditt årskort via en app i mobilen. Ni som redan använder er av någon annan digital lösning som funnits sedan tidigare, eller redan har ett fysiskt årskort, kommer fortsatt kunna använda er av den lösningen som fungerar bäst för er. Läs mer genom att klicka här.

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

MAT & DRYCK 

Terrassen på västra läktaren och foodcourten i entré 2 är öppen denna match med nytt matsortiment. Båda barerna på Curva Nordahl och på östra läktaren är öppna och även där finns ett nytt sortiment. Vi observerar att all dryck kommer hällas i plastglas i serveringarna vid Curva Nordahl. Därmed ber vi er ha översyn med att det kan ta lite längre tid vid servering. Kioskerna är öppna på alla läktare och nytt för i år är att det finns souvenirer att köpa i varje kiosk.

Bakom Curva Nordahl finns en ny kiosk som bland annat erbjuder större korvar med röror och folköl.

Du som har bokat plats i restaurangen är välkommen 90 minuter innan herrarnas avspark. Observera att alla i sällskapet måste ha en giltig matchbiljett.

Restaurangen: Öppen för bokning till herrarnas match – klicka här. Mellan matcherna och under damernas match säljs dryck och enklare förtäring i restaurangen.

Barer: Sportbaren öppen över båda matcherna. Fenixbaren (Mellan Curva Nordahl/Östra) öppen under herrarnas match.

Terassen: Öppen under båda matcherna.

Foodcourten: Öppen fram till damernas matchstart.

Kiosker öppna över båda matcherna.

Mellan matcherna kommer Svenska Kyrkan att grilla hamburgare vid sektion T, där finns det även andra aktiviteter som autografskrivning, miniatyrfotbollsplan, ansiktsmålning m.m.

Erbjudande: Om man köper en meny i kiosken mellan matcherna eller under damernas match får man en godiströja.

PARKERING

Parkeringen på Södra planen är öppen för allmänheten. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 30 kronor som du som besökare betalar via swish.

SOUVENIRER

Dagens matchvara en ny blå zip-tröja som rabatteras med 100 kr, tröjan säljs i butiken i Lindens köpcentrum (öppet 10:00 – 13:00), på ifkshop.se, och därefter på arenan. Den finns också på ifkshop.se.

Souvenirer finns till försäljning precis innanför entré 1 (mellan Curva Nordahl och VM-läktaren), vid entré 2 och i alla kiosker. Butiken i Linden köpcentrum är öppen mellan 10-13 – välkommen dit! Nu går det även att köpa matchbiljetter i butiken.

ÖVRIGT 

På publikdäck vid sektion T kommer det finnas barnanpassade aktiviteter under och mellan matcherna, bland annat en miniatyrfotbollsplan, autografskrivning och ansiktsmålning.

Inför och i halvtid av båda matcherna kommer det hållas intervjuer på innerplan. Gäster med fokus på IFK Norrköping 125 år.

 


 

IFK Norrköping – Degerfors IF: 6/8 klockan 15.00, Allsvenskan, Platinumcars Arena, Discovery+.

IFK Norrköping – Ifö Bromölla: 6/8 klockan 17.30, Elitettan, Platinumcars Arena, NT.se. 

Annonser