IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

24 oktober, 2023

Dags att förnya ditt säsongskort!

Från och med onsdag 25 oktober klockan 10.00 till och med torsdag den 23 november 23.59 har du som säsongskortsinnehavare till våra herrar möjlighet att förnya/uppgradera ditt säsongskort inför säsongen 2024. Likt förra säsongen får du 10 procent rabatt på ditt säsongskort om du blir medlem samtidigt. Nedan finns en instruktion för hur du går tillväga.

Fram till den 23 november har du möjlighet att förnya din plats innan den släpps upp till allmän försäljning. Det kommer precis som i år vara fri sittning på damernas matcher, och därför behöver du inte förnya ditt säsongskort till damerna förrän 24 november då den allmänna försäljningen öppnar. Vi rekommenderar alla att uppgradera till det nya kombokortet istället. Ett liv, ett lag – ett kort! 

NYHET: Kombokortet

Inför säsongen 2024 lanseras Kombokortet. Äntligen finns chansen att samla alla hemmamatcher i ett säsongskort. Med Kombokortet missar du inte en enda match på Platinumcars Arena, varken i Allsvenskan eller i OBOS Damallsvenskan. Du kan läsa mer om Kombokortet genom att klicka här

NYHET: Abonnemang

IFK Norrköping har fått möjligheten – av Svensk Elitfotboll och AXS – att vara pilotförening för abonnemang på säsongskort herr. Detta innebär att du kan dela upp din betalning månadsvis över säsongen istället för att betala för hela ditt säsongskort på en gång. Förhoppningen är att detta ska utvecklas så att vi kan erbjuda denna lösning även till kombokortet och damernas säsongskort i framtiden.

Detta koncept är nytt och testas, och därför kan du inte välja abonnemang när du gör förnyelsen själv. Istället ber vi dig maila biljett@ifknorrkoping.se och du vill nyttja abonnemanget så hjälper vi dig så snart vi kan. Under förnyelseperioden får vi väldigt mycket mail och ber om överseende för att svar kan dröja – vi hjälper till så snart vi kan! 

NYHET: Aktiv sittplats

Till 2024 presenterar vi en efterfrågad nyhet i form av aktiv sittplats. Sektion K – mellan Curva Nordahl och Östra läktaren – kommer att döpas om under vintern och förändras till en aktiv sittplatssektion.

Aktiv sittplats är för dig som vill ha en sittplats, men samtidigt bidra till en härlig stämning. På aktiv sittplats får man vara beredd på att ens Kamrater står upp under delar av matchen och att sikten bitvis kan vara skymd.

Har du säsongskort på en annan sektion men vill byta till aktiv sittplats ber vi dig att maila till biljett@ifknorrkoping.se så hjälper vi dig att byta. De platser som eventuellt finns kvar efter förnyelseperioden släpps upp den 24 november.

 

Vi premierar våra medlemmar: Likt förra säsongen får du 10 procent rabatt på ditt säsongskort om du blir medlem samtidigt! Rabatten är redan uträknad, så det enda du behöver göra är att uppgradera ditt kort och lägga till medlemskapet för att ta del av rabatten.

 

Steg-för-Steg – så här gör du för att förnya ditt säsongskort själv: 

  1. Logga inifknorrkoping.ebiljett.nu med den mejladress du har kopplat till ditt säsongskort. Är det första gången du loggar in? Använd funktionen Glömt lösenord
  2. Gå till Konto – sedan Mina Reservationer. 
  3. Vill du behålla din plats? Välj “Behåll Nuvarande” och gå sedan vidare till betalning. Vill du uppdatera till ett kombokort eller lägga till ett medlemskap (OBS. lägger du till medlemskap får du 10 procent rabatt på ditt säsongskort)? Välj “Uppgradera”. 
  4. Valt att uppgradera? Välj i rullmeny på vilket sätt du vill uppgradera ditt säsongskort. Tryck sedan på Uppgradera i botten av skärmen när du gjort ditt val. 
  5. Vid betalningen har du möjlighet att lägga till ett fysiskt säsongskort. Efter den 11 december kan du sedan hämta kortet hos IFK-butiken i City. Om du absolut inte har möjlighet att hämta kortet i butiken – mejla biljett@ifknorrkoping.se så skickar vi kortet till dig. 
  6. Betala!
  7. Klart – Vi ses på Platinumcars Arena 2024!

 

Har du några frågor eller funderingar gällande förnyelse/uppgradering av säsongskortet, mejla biljett@ifknorrkoping.se så hjälper vi dig så fort vi kan.

Annonser