IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

23 maj, 2024

Biljetthjälpen bidrar till derbyfesten: “Ta del av fantastiska upplevelsen”

Biljetthjälpen möjliggör för fler människor att uppleva lördagens östgötaderby på plats. Holmen, en av två matchvärdar, sponsrar initiativet med motsvarande 150 biljetter till matchen.

IFK Norrköpings supporterinitiativ Biljetthjälpen har väckts till liv efter ett par års vila och har gjort det möjligt för  bland annat barnfamiljer, äldreboenden, fritidsgårdar, ideella och kommunala organisationer att gå och se IFK Norrköping spela match och uppleva magin i livefotboll.

I samband med derbyt mot Linköpings FC kraftsamlar IFK Norrköping för att bjuda in till en fotbollsfest på PlatinumCars Arena.

Holmen sponsrar initiativet med motsvarande 150 biljetter till matchen.

IFK Norrköping uppmanar privatpersoner och företag att fortsätta stötta Biljetthjälpen finansiellt så människor som annars inte skulle kunna gå på match ges en möjlighet.

  • Biljetthjälpen har mottagits väl, vi har fått in många biljettansökningar och delat ut biljetter till alla herr- och dammatcher sedan återstarten, säger Fredrik Nilsson, evenemangsansvarig i IFK.

IFK Norrköping kommer fortsatt subventionera alla biljetter som går via Biljetthjälpen med minst 50 procent, för att så många som möjligt ska kunna ta del av en biljett.

  • Det är bäddat för en folk- och fotbollsfest på lördag när IFK Norrköping och Linköpings FC möts i säsongens första derby. Vi på Holmen vill bidra till att så många människor som möjligt får ta del av den fina gemenskap som idrotten ger och den fantastiska upplevelsen att se fotboll på plats, säger Jenny Lindström från Holmen.

IFK Norrköping är tacksamma att Holmen som första företag väljer att uppmärksamma Biljetthjälpen. Vill du också bidra? Swisha Biljetthjälpen eller kontakta Fredrik Nilsson på IFK Norrköping.

Så fungerar Biljetthjälpen

  • Vem som helst kan bidra genom att skicka Swish till nummer 1232495463, märk betalningen med ”Biljetthjälpen”.
  • Ansök om en eller flera biljetter via mail till biljetthjalpen@ifknorrkoping.se
  • IFK Norrköping administrerar biljettförfrågningarna och delar ut biljetter till de som behöver.

Annonser