IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

14 februari, 2024

Årsmöteshandlingarna presenteras på fredag

Nu på fredag den 16:e februari kommer möteshandlingarna till vårat årsmöte presenteras. Årsmötet äger rum på Platinumcars Arena den 26:e februari 17:30 och man måste vara medlem för att delta på plats och på distans via vår livesändning.

IFK Norrköpings årsmöte närmar sig med raska steg. Den 26:e februari klockan 17:30 ser vi fram emot att ta emot er på Platinumcars Arena för att tillsammans staka ut vägen för IFK Norrköping framåt.

Årsmötet kommer att sändas live till er medlemmar som inte kommer kunna närvara, länk till denna sändning kommer mailas ut och läggas upp på Cardskipper. Observera att man måste närvara fysiskt för att rösta under årsmötet.

Klockan 17:30 börjar vi med att informera om 2023 och blicka framåt mot 2024. Huvudtränare Andreas Alm och Manager Tor-Arne Fredheim kommer sedan dela med sig om sina tankar inför säsongen innan vi startar årsmötet. Föredragningslista hittar du här.

En förhandsvisning om vad som kommer att presenteras inför årsmötet finns att läsa om i styrelsens förord i det senaste numret av vår medlemstidning, Kamratbladet. Numret har skickats ut på mail och finns också på Cardskipper.

 

Bli medlem i IFK Norrköping

IFK Norrköping bygger på medlemskap och föreningsdemokrati. Därför behöver vi dig, din röst och ditt engagemang. Genom ditt medlemskap visar du din kärlek till IFK och kan vara med och förändra samt förbättra föreningen. Bli medlem och var en del i den demokratiska fotbollsrörelsen och ta del av exklusiva förmåner.

Bli medlem här.

– 15% rabatt på souvenirer på ifkshop.se i butiken på Olai Kyrkogata 41 eller i Holmenhallen vid arenan.

– 15% rabatt på medlemskap samt personlig träning på IPC. (gäller ej i kombination med andra rabatter eller erbjudanden)

– Lunch för 119:- istället för 129:- i restaurangen.

– 15% rabatt hos IFK Norrköpings officiella kostymleverantör Norén o Englund. 

– Ett utskick av “Kamratbladet” kvartalsvis exklusivt för våra medlemmar.

–  Få delta i flera medlemsmöten under året.

Annonser