IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

25 oktober, 2022

Allmänt biljettsläpp till Djurgårdsmatchen

På måndag den 31 oktober spelar IFK Norrköping den sista hemmamatchen i allsvenskan 2022. Idag (tisdag) klockan 13.00 släpps biljetter upp för allmänheten.

Biljetter släpps på ifknorrkoping.ebiljett.nu – klicka här för att komma dit.

IFK Norrköping har vidtagit åtgärder för att matchen ska bli en bra upplevelse för alla supportrar. Mer om det kan du läsa här.

 


 

IFK Norrköping har vidtagit åtgärder för att matchen ska bli en bra upplevelse för alla som besöker arenan. 

  • IFK Norrköping har upplåtit sektion N, O, Q, R och S till Djurgårdens supportrar. Det är fler sektioner än 2019, detta för att Djurgårdens supportrar inte ska finnas utspridda över arenan. Sektion N och O är på Östra läktaren, sektion Q/R är bortastå och S resterande delen av kortsidan intill bortastå.
  • På sektioner som inte vigts åt gästande supportrar tillåts endast IFK Norrköpings färger. IFK Norrköping har, precis som under samtliga matcher, rätten att avvisa supportrar som inte uppträder enligt gällande säkerhets- eller ordningsregler.
  • IFK Norrköping påminner om att säsongskort och biljetter ej får användas i kommersiellt syfte, dvs andrahandsförsäljning. Detta enligt IFK Norrköpings villkor, som samtliga säsongskorts- och biljettköpare har godkänt när köpet genomfördes.

Annonser