IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

20 maj, 2020

Passa på att beställa mat till student och midsommarfirandet!

Två stora firanden närmar sig, nämligen student- och midsommarfirande. Flera gäster till restaurangen har redan efterfrågat detta och nu gör vi det möjligt för alla er som vill fokusera på firandet att lämna över matlagandet till IFK Norrköping.

Här nedan följer menyer och information kring student och midsommarmat.

 

OBS! Beställ minst tre dagar innan och det gör ni genom att ringa restaurangen (011-215512) eller maila till  (restaurang@ifknorrkoping.se). Betalning sker med kort eller via Swish. Ni hämtar maten på Östgötaporten mellan 11-14, notera att ni måste ange vilken dag maten önskas hämtas. Midsommar endast torsdagen den 18/6 mellan 10–15. Önskar ni utkörning? Självklart finns den möjligheten, dock så tillkommer en kostnad (enbart inom Norrköpingsområdet).

 

Lilla studenten

  • Focaccia med olivolja, rosmarin & flingsalt, tzatziki
  • Tomatsallad med rödlök & färsk basilika
  • Sallad med råstekt grön sparris, oliver & riven fetaost
  • Färskpotatissallad med senap, honung, kapris, maché & färsk dill
  • Svenskt majskycklingbröst med citron, chili & persilja

Pris: 169:- per person  (10% vid fler än 10 personer eller medlem)

Stora studenten (minimum 8 personer)

  • Vårt hembakade bröd med vispat pepparrotssmör
  • Färskpotatissallad med senap, honung, kapris, maché & färsk dill
    Rucola & gräslöksdip
  • Vattenmelonsalsa med sommarlök, chili, mynta & riven fetaost
  • Sotad hjärtsallad med ceasardressing, parmesan & svartpeppar
  • Ugnsrostad spetskål & knippmorot med syrad rödlök, sesamfrön samt ärtskott
  • Paj med lagrad ost & schalottenlök
  • Fänkålsbakad lax med råstekt grön sparris, citronzezt & dill
  • Svensk majskyckling med ramslökpesto på solrosfrön

Pris: 245: – (10% vid fler än 15 personer eller medlem)

 

Efterrätt om man önskar: 

Vit chokladpannacotta med jordgubbar, citroncurd & mördegssmulor.  (40: – per person)

Alla som bokar studentpaketet av oss får en personlig hälsning från en spelare i laget!

 

Midsommarbuffé (minimum 4 personer)

  • Fänkålsbröd med dillfärskost
  • Brantevikssill
  • Senapssill
  • Gubbröra på kavring
  • Rödlök, gräslök & gräddfil
  • Kallrökt lax med syrad dillmajonäs & sockerärtor
  • Wadstens rökta skinka med råstekt sparris,
  • Paj med lagrad ost & schalottenlök
  • Ägghalvor med handskalade räkor & dillmajonäs
  • Färskpotatissallad med östgötasenap, rädisor, gurka, kapris, äpple & rödlök
  • Prinskorv (värms själv)
  • Kalvfärsköttbullar (värms själv)

Pris: 195: – per person    (10 % vid fler än 15 personer eller medlem)

Efterrätt om man önskar:

Vit chokladpannacotta med jordgubbar, citroncurd och mördegssmulor. 40: – per person

 

OBS! Beställ minst tre dagar innan och det gör ni genom att ringa restaurangen (011-215512) eller maila till  (restaurang@ifknorrkoping.se). Betalning sker med kort eller via Swish. Ni hämtar maten på Östgötaporten mellan 11-14, notera att ni måste ange vilken dag maten önskas hämtas. Midsommar endast torsdagen den 18/6 mellan 10–15. Önskar ni utkörning? Självklart finns den möjligheten, dock så tillkommer en kostnad (enbart inom Norrköpingsområdet).

 

Annonser