IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

24 april, 2021

#Visadinafärger – kampanjstart klockan 12.00!

Visa dina färger – visa att vi finns! Klockan 12.00 idag startar kampanjen #visadinafärger. Ta på dig matchtröjan, halsduken, häng upp flaggan. För att visa vilka vi är som älskar IFK Norrköping så uppmanar vi alla supportrar och intresserade att visa sina lagsympatier och färger. På stan, hemma, på jobbet och på sociala medier.

Om kampnajen

För andra året i rad startade Allsvenskan, Superettan, OBOS Damallsvenskan och Elitettan utan publik. Vi saknar den stämning och den atmosfär av yttersta världsklass som råder inne på svenska arenor. För att visa supporterskapets betydelse så uppmanar klubbarna i Allsvenskan, Superettan, OBOS Damallsvenskan, Elitettan, Svensk Elitfotboll, Elitfotboll Dam och Svenska Fotbollssupporterunionen (SFSU) alla fotbollsälskare att visa att vi finns, och att vi vill bli sedda. Visa dina färger!

Vi är många som skulle vilja se fotboll på plats på arenorna. Svensk Elitfotbolls huvudmål är att vid en lägre smittspridning stegvis kunna öppna upp läktarna. För att det ska vara möjligt så krävs det att myndigheterna ser oss och tar elitfotbollen på allvar. Eftersom vi är satta på paus, för att samhället ska veta vilka vi är – och att vi är många – uppmanar vi till en digital folkfest.

Fotbollen betyder så mycket för så många – låt det synas!

Kl. 12:00 på lördag den 24 april sätter vi tillsammans igång kampanjen #visadinafärger i sociala medier.

För att visa vilka vi är som älskar vår klubb så uppmanar vi alla supportrar och intresserade att visa sina lagsympatier och färger. På stan, hemma, på jobbet och på sociala medier.

Visa dina färger, visa att vi finns!

Elitfotbollen skapar ett sammanhang för så många av oss. Allsvenskan, Superettan, OBOS Damallsvenskan och Elitettan ger en mening och ett hopp i vardagen. Elitfotbollsarenorna är en samlingsplats för integration, gemenskap, glädje och sorg samt evig vänskap. En samlingspunkt som vi inte vill vara utan.

Elitfotbollen är en väsentlig del av vårt folkhemsbygge och våra elitligor är att betrakta som en kulturinstitution. Supportrarna är grunden för vår existens.

Det är viktigt att vi visar vilka vi är som står upp för vår inhemska fotboll. Vi är ett tvärsnitt av befolkningen. Vi är män, kvinnor, barn. Vi är gamla, medelålders och unga. Vi har olika bakgrund, ursprung och olika intressen men på fotbollsarenan är vi alla samma. Och vi är många. Närmare halva den svenska befolkningen.

Kan vi inte marschera tillsammans till arenan, kan vi inte applådera och sjunga in vårt lag på planen och kan vi inte njuta av matcherna från läktarplats så ska vi i alla fall synas. Låt oss visa det. Låt oss aldrig bli bortglömda, undervärderade eller förbisedda.

Ta ställning, visa vem du är! Ta på tröjan eller halsduken, häng upp flaggan. Visa med stolthet vilka vi är. På stan, hemma, på jobbet och sociala medier.

Vi är många. Vi är en.

#visadinafärger

En uppmaning från:

Svenska Fotbollssupporterunionen (SFSU) – Gemensam organisation för Sveriges supporterföreningar

AFC Eskilstuna

AIK

Akropolis IF

Alingsås FC

BK Häcken

Bollstanäs SK

Borgeby FK

Brommapojkarna

Degerfors IF

Djurgårdens IF

Eskilstuna United DFF

Falkenberg FF

FC Rosengård

GAIS

GIF Sundsvall

Halmstads BK

Hammarby IF

Helsingborgs IF

IF Elfsborg

IFK Göteborg

IFK Kalmar

IFK Norrköping

IFK Värnamo

IK Brage

IK Sirius

IK Uppsala Fotboll

Jitex Mölndal BK

Jönköpings Södra IF

Kalmar FF

KIF Örebro DFF

Kristianstads DFF

Landskrona BoIS

Lidköpings FK

Linköpings FC

Mallbackens IF Sunne

Malmö FF

Mjällby AIF

Morön BK

Norrby IF

Piteå IF DFF

Sundsvalls DFF

Trelleborgs FF

Umeå IK FF

Varberg BoIS

Vasalunds IF

Vittsjö GIK

Västerås SK

Växjö DFF

Älvsjö AIK FF

Örebro SK

Örgryte IS

Östers IF

Östersunds FK

Svensk Elitfotboll

Elitfotboll Dam

Annonser