IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

22 april, 2021

Vinn en matchanvänd spelartröja

Inför varje hemmamatch under årets säsong har du möjlighet att vinna en av spelarnas använda matchtröjor.

I samband med varje allsvensk hemmamatch är det två tröjor som står på spel och du är med och kan vinna genom att Swisha 50 kronor till IFK Norrköping och svara rätt på en fråga. För varje swishad femtiolapp har du en chans att vinna, swishar du till exempel 100 kronor har du två chanser att vinna.

Under tidigare år har spelarnas tröjor auktionerats ut under den populära säsongsavslutande galan ”Stjärnkvällen” men i år vill vi ge fler chansen att vinna en tröja. När du är med och tävlar hjälper du även föreningen med en viktig intäkt under ytterligare en utmanande säsong.

Tröjorna du kan vinna under säsongen är herrarnas hemma- och målvaktströjor och till söndagens match är det Ari Skulasons och Abdulrazak Ishaqs tröjor som kan vinnas.

  • Så gör du för att vara med och tävla:

Swisha minst 50 kronor till 123 307 79 22 (OBS: nytt Swish-nummer sedan förra tävlingen). Som meddelande i betalningen skriver du svaret på frågan: Vilket land kommer Ari Skulason från?

Tävlingen pågår till klockan 23.59 söndag den 25 april. Vinnarna presenteras och kontaktas dagen efter match och tröjorna levereras efter säsongen.

Sedan tidigare vunna tröjor:
11 april IK Sirius: Magnus Johansson vann Henrik Castegrens och Lelle Karlsson vann Sead Haksabanovic tröja. Totalt swishades det 23 036 kronor.

Annonser