IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

21 november, 2023

Vilma Koivisto lämnar IFK Norrköping

Vilma Koivisto lämnar IFK Norrköping i samband med att hennes kontrakt löper ut.

Vilma Koivisto anslöt till IFK Norrköping inför den historiska första säsongen i OBOS Damallsvenskan och spelade samtliga matcher med 25 av dem från start. Det ettåriga kontrakt som skrevs med den finska mittfältaren kommer inte att förlängas.

Vilma Koivisto

  • Jag vill tacka alla supportrar, speciellt Curvan som varit väldigt stöttande genom hela säsongen. Vi gjorde ett starkt första år i Damallsvenskan, det är aldrig en självklarhet att göra det som nykomling. Jag är tacksam för att få ha upplevt detta år i en så stor förening.

Manager Tor-Arne Fredheim

  • Vilma har varit väldigt viktig genom året eftersom hon hade tidigare erfarenhet av högsta serien, vilket många av våra andra spelare inte hade. Premissen när vi skrev kontrakt med henne var att det var ett år, annars hade vi inte haft henne överhuvudtaget. Trots sin unga ålder kom hon med nyttig erfarenhet och professionalism, därigenom har hon hjälpt oss ledare att visa de andra spelarna vad som krävs för att nå nästa nivå. Vilma lever och äter fotboll och jag är glad över att ha få vara med på början av hennes karriär.

IFK Norrköping önskar Vilma all lycka framåt i karriären.

Annonser