IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

14 juli, 2022

Välkommen tillbaka till IFK Norrköping, Arnór Sigurdsson!

IFK Norrköping kan med glädje välkomna Arnór Sigurdson tillbaka till föreningen efter fyra år i CSKA Moskva. “Det känns jättebra att vara hemma, jag är förväntansfull”, säger Sigurdsson.

Arnór Sigurdsson inledde sin karriär i isländska IA Akranes, där han kunde ses debutera på seniornivå säsongen 2015/16, då endast 16 år gammal. Efter sju matcher för IA Akranes i den isländska högstaligan så flyttade han till Sverige och IFK Norrköping. Våren 2018 blev Arnórs stora genombrott, när han bland annat gjorde två mål i startdebuten borta mot Östersunds FK. Senare det året flyttade han till CSKA Moskva, och har sedan dess skaffat sig meriter så som en regelbunden plats i det Isländska landslaget, mål i Champions League, och spel i italienska Serie A. 

Nu ansluter Arnór Sigurdsson åter till IFK Norrköping under sommarens transferfönster. 

  • Det känns jättebra att vara hemma, jag är förväntansfull. Laget har gått igenom en tuff period och jag vill hjälpa till att nå dit vi hör hemma i tabellen. Jag vill spela bra fotboll och göra det jag kan för att vi ska få bra resultat, säger 23-åringen om känslorna inför flytten.

Tony Martinsson, tf sportchef, om det senaste nyförvärvet: 

  • Det känns extremt roligt att Arnór kommer tillbaka, han kommer vara här på lån från CSKA Moskva fram till sista juni 2023. Arnór kommer tillföra mycket till det offensiva spelet, han är en poängspelare som höjer vår offensiva högsta nivå avsevärt. Det känns väldigt glädjande att Arnór väljer IFK Norrköping.

Varmt välkommen hem till Norrköping, Arnór! 

 

Annonser