IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

1 april, 2024

Välkommen till IFK Norrköping, Vesna Milivojevic!

IFK Norrköping och den serbaustraliensiska spelaren Vesna Milivojevic är överens om ett kontrakt på ett år.

Mittfältaren Vesna Milivojevic kommer senast från den australiensiska ligan där hon spelat för Canberra United sedan 2022. Men det är inte första gången hon spelar utanför Australien. Vesna, med dubbla pass i Australien och Serbien, har i två omgångar spelat för serbiska Spartak Subotica och spelat en vända med tyska BV Borussia Bocholt.

22-åringen, som spelar för det serbiska landslaget, har nu skrivit på ett kontrakt över säsongen med IFK Norrköping.

  • Jag är väldigt spänd på denna möjlighet att få spela för IFK Norrköping. Jag ser fram emot att spela i Europa igen, denna gång i Sverige. Jag ser fram emot att träffa mina nya lagkamrater och ledarstaben. Jag hoppas utveckla mitt spel till nästa nivå med ledarnas hjälp, säger Vesna.
  • Mina mål är att bidra till laget på alla sätt och vinna matcher genom att jobba hårt och assistera samt göra mål. Jag vill tacka IFK för detta förtroende.

Tor-Arne Fredheim om nyförvärvet:

  • Vesna har en väldigt stark säsong bakom sig som 10:a och hon har även startat de senaste matcherna i det serbiska landslaget. Hon är spelskicklig och lite annorlunda från vad vi idag har i truppen och kan även ta steget ner till mittfältet. Det är en poängspelare som denna säsong gjort 10 mål för Canberra. Mål och assist hoppas vi att hon ska bidra med i IFK. Nu kommer hon från en grundsäsong i Australien och spel med landslaget, därför kommer hon behöva en veckas ledighet innan hon ansluter.

Välkommen till IFK, Vesna!

Annonser