IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

22 mars, 2024

Välkommen till IFK Norrköping, Joseph Ceesay!

IFK Norrköping och Malmö FF är överens om ett låneavtal till sommaren för Joseph Ceesay. “Det känns bra, kul att få komma hit och spela med lillebrorsan för första gången”, säger Joseph.

Joseph Ceesay föddes i Stockholm 1998 och började spela fotboll i Hässelby SK. Som ungdomsspelare spenderade han många år i BP innan han bytte till Djurgårdens IF där han senare skrev sitt första A-lagskontrakt.

På seniornivå har Joseph bland annat representerat Helsingborgs IF, Lechia Gdansk och kommer senast från Malmö FF.

25-åringen skriver nu på ett låneavtal för IFK Norrköping.

Vad är din bild av IFK Norrköping?

  • IFK är en familjär förening med en stor historia. IFK ska spela en offensiv fotboll och vara ett underhållande lag att titta på – det passar mig perfekt, säger Joseph.

Joseph är en snabb spelare med ett offensivt mindset. I hans spel finns mycket kraft och han har en mångsidighet i att han kan spela på flera positioner. I laget han nu ska bli en del av finns redan hans lillebror Jesper.

  • Han har berömt föreningen och de spelare som nu ska bli mina lagkamrater. Det verkar vara en fin grupp.

Sportchef Tony Martinsson om inlåningen:

  • Det känns jättebra att vi lyckats få hit Joseph, han är en väletablerad och skicklig spelare som kan fylla flera roller längs högerkanten. Han är inte helt tillbaka från en tidigare känning men vi vet om hans potential och tror mycket på honom. Vi tackar Malmö FF för ett gott samarbete.

Varmt välkommen till IFK Norrköping, Joseph!

Annonser