IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

3 augusti, 2021

Välkommen till IFK Norrköping, Gloria Douglas!

IFK Norrköping är mycket glada över att kunna presentera den amerikanska anfallaren Gloria Douglas som ny spelare. “Jag vill bidra till laget, vinna och klättra i tabellen. Det absolut viktigaste för mig är att hjälpa laget”, säger Gloria.

29-åriga Gloria Douglas, från Fayetteville, North Carolina, kommer senast från spela i Saarbrücken i tyska Bundesliga 2.

  • Jag värdesätter hårt arbete och att vara en bra lagspelare. Det är viktigt för mig och jag försöker alltid vara positiv. Jag är bra i luften, gillar att laget spelar mycket passningsspel och som anfallare vill jag självklart att göra mål, säger Gloria när hon ska beskriva sig själv som spelare.

Det är en meriterad spelare som kommer till IFK Norrköping. Gloria flyttade från USA för att spela i Norge och sedan i Japan ett år. En skada tog henne till en säsong i Sandviken innan hon vände hem till USA. Därefter testade Gloria isländsk och tysk fotboll innan hon hamnade i Norrköping.

  • Min gamla tränare i Sandviken sa att IFK sökte spelare. Efter säsongen i Tyskland var jag inte säker på vad jag ville göra, men sen pratade jag i telefon med Emma (Ahlstrand). Hur Emma pratade och klubben, laget och lagkamraterna gjorde att jag verkligen ville komma hit.

Gloria anlände till Norrköping och redo att dra igång med sitt nya lag.

  • Jag vill bidra till laget, vinna och klättra i tabellen. Det absolut viktigaste för mig är att hjälpa laget.

Varmt välkommen till IFK Norrköping, Gloria Douglas! 

Annonser