IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

7 december, 2023

Välkommen till IFK, Maja Regnås Valcic!

IFK Norrköping välkomnar försvararen Maja Regnås Valcic till föreningen. ”Jag är jättetaggad på 2024 och ser fram emot att träffa laget och komma igång”, säger 24-åringen.

Maja Regnås Valcic kommer senast från KIF Örebro, där hon samlat på sig mycket erfarenhet sedan den allsvenska debuten 2016.

Nu är hon redo för en ny utmaning och har skrivit på ett kontrakt över 2025 med IFK Norrköping.

  • IFK Norrköping har påbörjat en väldigt intressant och spännande resa som jag vill vara med på. Förutsättningarna och hela organisationen lockade mig att komma hit. Det var tufft och jämnt att spela här, och speciellt med alla supportrar. Det är väldigt bra för damfotbollen och också en anledning till att Norrköping lockade, säger nyförvärvet.

Hur är du som spelare?

  • Jag är en bra huvudspelare, har två bra fötter och bra spelförståelse. Jag gillar att leda mina kamrater runt mig och höja dem.

Manager Tor-Arne Fredheim:

  • Maja är en stabil mittback med stor erfarenhet av allsvenskan. Trots att hon är ung så har hon sju år med Örebro, och vi ser att hon kan fortsätta utvecklas hos oss, säger manager Tor-Arne Fredheim

Varmt välkommen till IFK Norrköping, Maja!

Annonser