IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

11 maj, 2022

Välkommen på 125-årsfirande 28-29 maj!

IFK Norrköpings 125-årsdag närmar sig! Helgen den 28-29 maj är du välkommen att fira världens vackraste förening på Platinumcars Arena.

IFK Norrköping bjuder in till en festlig helg för att fira föreningens 125 stolta levnadsår.

Firandet börjar lördagen den 28:e maj med massor av aktiviteter på Platinumcars Arena, och under söndagen hejar vi fram herrarna till tre poäng mot Elfsborg på 125-årsdagen.

Vi har något för alla åldrar – här nedan finns delar av vad som kommer hända under helgen och hela schemat finns HÄR.

 

Lördag 28 maj: Arenan öppen 10-18

Under lördagen kan du bland annat titta på herrarnas öppna träning, träffa spelarna efteråt och titta på damernas bortamatch på storbild mot Bergdalen i restaurangen. Under eftermiddagen har du chans att se framtidens stjärnor då både U17 och U19 spelar hemma.

Förutom det som händer på plan kan du gå guidad visning, biosalong med IFK-filmer, lyssna på intervjuer med IFK-profiler, äta i restaurangen eller njuta av fotbollsturnering för barn i Teknikhallen. Eller varför inte fräscha upp dig med en IFK-tatuering?

 

Söndag 29 maj – 125-årsdagen! Arenan öppnar 13.00

Jubileumsmatch: IFK Norrköping-IF Elfsborg, Allsvenskan. Arenan öppnar tidigare inför match och det kommer att finnas mer aktiviteter än vanligt. Ryck med dig alla du känner så tar vi tre poäng tillsammans!

 

Varmt välkommen till jubileumshelgen!

Annonser