IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

10 augusti, 2022

Välkommen hem till Norrköping, Arnór Traustason!

IFK Norrköping kan med stor glädje presentera Arnór Traustason som föreningens senaste nyförvärv. ”Nu är det är dags att återvända och ge tillbaka”, säger Arnor.

Arnór Traustason behöver ingen närmre presentation. Han gjorde allsvensk debut under 2014 och året efter var det han som sköt hem föreningens trettonde SM-guld med sitt mål på Swedbank Stadion i Malmö. Totalt noterades Arnór för sju mål och elva assist under guldsäsongen. 2016 spelade han nio allsvenska matcher och gjorde totalt fem poäng innan han lämnade för Rapid Wien.

Utöver Rapid Wien har nu 29-årige Arnór också representerat AEK Aten, Malmö FF och senast New England Revolution som han ansluter från.

  • Jag är extremt glad och stolt över att allt är klart och jag längtar efter att få ta på mig IFK Norrköpings tröja igen! Vi har många bra minnen tillsammans och jag ser fram emot att skapa många fler tillsammans med er.
  • Jag kom till IFK Norrköping som en ung och oerfaren pojke, det föreningen och ni supportrar gav och lärde mig är jag evigt tacksam för. Nu tycker jag att det är dags att återvända och ge tillbaka. Den här gången kommer jag att ta med min familj som också får också njuta av föreningen, supportrarna och staden. Vi ses snart, framåt kamrater!

Tf sportchef Tony Martinsson om Traustasons återkomst:

  • Arnór är en toppenkille som bidrar med erfarenhet både till laget på planen och hela föreningen. Dessutom är det såklart extra roligt att ytterligare en vass spelare väljer att vända hem till Norrköping. Vi är väldigt glada över att Arnór är tillbaka.

Välkommen hem till Norrköping, Arnór – Áfram Kamrater!

Annonser