IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

5 februari, 2021

Totte: “En ära att få bära bindeln”

Totte Nyman är IFK Norrköpings nya lagkapten och Linus Wahlqvist är ny vice lagkapten. “Jag är stolt och det är en ära att få bära bindeln för IFK Norrköping”, säger Totte.

Totte Nyman var vice-kapten förra säsongen och bar bindeln när Alexander Fransson inte fanns på planen.

  • Jag är stolt och det är en ära att få bära bindeln för IFK Norrköping. Alle har gjort det fantastiskt bra under de här två åren och jag ska försöka göra det minst lika bra som han har gjort det, säger Totte.

Linus Wahlqvist blir ny vice-kapten.

  • Jag hoppas att jag behöver bära bindeln så lite som möjligt under säsongen, för det betyder att Totte är på plan. Jag känner mig också stolt, säger Linus.

IFK Norrköpings tränare Rikard Norling säger så här om Totte och Linus:

  • Jag ser fram emot att ha ett nära samarbete med Totte och Linus. De har mycket erfarenhet, bra ledaregenskaper och är två viktiga spelare som jag känner stort förtroende för över tid. Jag tror att det är lätt för alla som älskar IFK Norrköping att identifiera sig med Totte och Linus. De känner stolthet över att representera IFK Norrköping, och vi ska vara stolta över att vi har dem här.

Annonser

Detta evenemang är endast för Partners till IFK Norrköping.
Vill du bli partner kan du läsa mer om vad det innebär här eller ta kontakt med vår marknadsavdelning här