IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

13 december, 2021

Stjärnkvällen satte punkt för säsongen 2021

Medlemmar, årskortsinnehavare, samarbetspartners, spelare, ledare, supportrar, styrelse och personal. Tillsammans avrundande vi säsongen 2021 på Stjärnkvällen.

Den 4:e december tackade vi av vårt dam- och herrlag för säsongen. Teknikhallen hade förvandlats till en storslagen galalokal där priser delades ut och musik och underhållning framfördes från scen. Kvällen inleddes med att Markus Krunegård framförde “Ett liv ett lag” och senare under kvällen blev det mer musik när Guldstrupen framförde flera av deras IFK-dängor.

IFK Konferens och restaurang stod för den fantastiska maten i form av timjanstekt kalvrygg med kalvsky, röd spetskål, rosenkål, grönkål  och schalottenlöksmör som serverades med potatisgratäng smaksatt med jordärtskocka och citron. Till dessert serverades äppelglass med grön calvados och kanelmaräng.

I vanlig ordning var det prisutdelningarna som stod i centrum.

Vinnarna för priserna som IFK Norrköping själva delade ut var:

Folkets lirare: Lovisa Gustafsson och Samuel Adegbenro.

Årets mål: Ebba Sjögren och Ari Skúlason.

Årets ungdomsledare: Axel Lindgren.

Årets skyttekung och skyttedrottning: Lovisa Gustafsson och Samuel Adegebenro.

Övriga prisutdelare var Gate Upp och Gate Ner, NT, Svenskafans, ÖFF och Supporterklubben.

Vi vill tacka alla inblandade för året som gått och hoppas att vi ses igen under nästa års upplaga av Stjärnkvällen. Alla bilder som togs under kvällen finns att ladda ner genom att klicka här och får användas för privat bruk. Tagga gärna #ifknorrköping och/eller #stjärnkvällen om ni lägger ut några bilder på sociala medier. Bilderna är tagna av Thomas Vega.

Annonser