IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

21 november, 2023

Stjärnkvällen 2023 – en succé!

Årets bästa fest genomfördes i lördags när drygt 600 Kamrater samlades i Teknikhallen för att tillsammans avsluta säsongen 2023 med Stjärnkvällen.

Kvällen rivstartade med premiärvisning av en musikvideo. Åke Olofsson från Den svenska björnstammen har komponerat en ny IFK-låt och den spelades för första gången upp för publik. Låten kommer att släppas på fredag som en del i IFK Norrköpings säsongskortskampanj – håll utkik!

Konferencier Mats Willner summerade därefter säsongen med ordförande Sakarias Mårdh, och sedan var det dags för kvällens första pris. Mikael Gillström fick utmärkelsen “Årets ungdomsledare” för fint, och hårt, arbete som huvudtränare för P14 under året.

P19-laget välkomnades därefter upp på scenen för att hyllas för sitt SM-guld.

Plura och Carla, som under året spelat en stor roll med sin otroliga insats i lanseringen av Spårvagnströjan, spelade “3:ans spårvagn genom ljuva livet” och “Fulla för kärlekens skull”. Allsång!

Norrköpings Tidningar delade i vanlig ordning ut sitt pris för årets vinnare av Spårvagnsligan. För My Cato var det början på ett prisregn och Ari Skúlason fick ta emot spårvagnen i Kamraten Arnor Traustasons frånvaro.

Supporerbandet Guldstrupen spelade sin nya låt, en hyllning till kapten Cato, och damerna välkomnades upp på scenen för att gå igenom året.

Nästa pris var “Årets mål”. Röstningen genomfördes på plats och vinnare blev Maic Sema för hans sena avgörande – och vackra firande med lillebror Ken Sema – mot Degerfors IF. My Catos skott i krysset hemma mot IFK Kalmar fick flest röster av damernas mål.

Kvällens finaste pris “Folkets lirare”, som utsetts genom omröstning på ifknorrkoping.se, tilldelades Arnór Traustason och My Cato som båda vann i överlägsen stil.

Christopher Telo, Maic Sema och Ari Skúlason tackades av och fick varma applåder och ramsor från publiken.

Herrarna äntrade scenen för att gå igenom säsongen som passerat innan det var dags för kvällens sista pris.

“Årets IFK:are”, en ny utmärkelse, fick Pekings Tifogrupp välförtjänt ta emot efter deras fantastiska och outtröttliga arbete under säsongen. Om du vill stötta Tifogruppen är du välkommen att swisha valfri summa till 123 069 12 12.

Gulstrupen rundade av med att spelade sina härliga IFK-låtar innan festen fortsatte på Hugo Nattklubb.

Tack för en fantastisk kväll, Kamrater! 

 

Annonser