IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

3 november, 2022

Stjärnkvällen 2022 – köp din biljett till årets bästa gala!

Den 12 november är Stjärnkvällen tillbaka där vi tackar vårt dam- och herrlag för säsongen som varit i Teknikhallen. Det bjuds på underhållning på scenen, tvårättersmiddag och en stjärnsprakande fotbollsfest där vi firar våra 125 år lite extra.
Stjärnkvällen är en årlig tradition med underhållning, tröjauktioner, musik, opublicerat material från året som gått och prisutdelningar. Galan kommer detta år även fokusera på IFK Norrköpings 125-åriga historia. Under kvällen kommer bandet “Dom Första” och Mark Levengood bjuda på musik. Såklart kommer även en hyllning av damernas avancemang till Damallsvenskan 2023  stå i fokus.
En tvårättersmiddag ingår från vårt eminenta kök från IFK Konferens och Restaurang samt två dryck.

Det bjuds på Citron & timjanstekt oxfilé med kalvsky, potatispuré med brynt smör & schalottenlök. Det serveras med höstsvamp, rosenkål, morötter & jordärtsskocksdip. Till efterrätt bjuds det på vit & mörk chokladganache med svartpepparmaräng, passionsfrukt & hallon.

Biljetterna kostar 695:- och finns att köpa via Cardskipper. Klicka här för att köpa din biljett. 

Information om biljettköp via Cardskipper

Via köplänken kan du välja mellan två olika alternativ beroende på om du ska köpa en biljett bara till dig själv eller till flera personer.

Om du inte kan kontaktuppgifterna till de du ska köpa biljett till ber vi dig skriva in dina egna kontaktuppgifter – även om vi föredrar att du lägger in rätt kontaktuppgifter direkt så att alla kan få tillgång till sin biljett via sin egen mobil. Efter att du skrivit in kontaktuppgifterna till den första personen klickar du på “add” för att lägga till nästa person.

Efter köpet av biljetter kommer du ha tillgång till biljetterna via appen Cardskipper – och där kommer vi även att kommunicera ut information inför galan.

Om du redan är en användare av Cardskipper kommer biljetten till Stjärnkvällen hamna som ett nytt kort i appen. Det är detta kort du visar upp när du ska gå in på galan.

Information om biljettköp för dig som inte har en mobil

Du som inte har tillgång till en mobil eller vill ha hjälp med ditt biljettköp kan komma till IFK-butiken i Linden Köpcentrum under butikens öppettider från och med 18/10. Ordinarie öppettider är tisdagar och torsdagar 11.00-18.00. Håll utkik på IFK-butikens instagram, @ifkshop, för att ha koll på extra öppettider.

 


 

Vid frågor angående Cardskipper, kontakta Rebecca Candevi, rebecca.candevi@ifknorrkoping.se.

Vid frågor om eventet, kontakta Mårten Jacobsson, marten.jacobsson@ifknorrkoping.se eller Jenny Nilsson, jenny.nilsson@ifknorrkoping.se. 

 

Annonser