IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

10 april, 2021

Stig Torbjörnsen förlänger med IFK Norrköping

IFK Norrköpings chefsscout Stig Torbjörnsen har förlängt sitt kontrakt med IFK Norrköping. ”Jag ser fram emot fler år i IFK Norrköping”, säger Stig.
  • Jag trivs otroligt bra med hela föreningen, staden, ledarstaben och jag gillar den nya strukturen med Sportgruppen. Jag känner att de har stort förtroende för mig och att de lyssnar och litar på mig, och det är viktigt för mig att känna att jag kan påverka. Jag har också fått ett väldigt bra intryck av Rikard. Jag ser fram emot fler år i IFK Norrköping, säger Stig Torbjörnsen.

Stig har i och med förlängningen kontrakt över säsongen 2023.

  • Jag har jobbat ihop med Stig i drygt tre månader nu och han är en stor anledning till att vi lyckats komplettera en redan slagkraftig trupp. Vi har ett samarbete som känns väldigt givande och min känsla är att Stig kommer att fortsätta vara väldigt viktig för IFK Norrköping. Stig är på många sätt unik i sitt slag och jag är glad för IFK Norrköpings skull att han kommer att stanna kvar ytterligare några år, säger IFK Norrköpings tränare Rikard Norling.

Patrik Jönsson, tf sportchef, är mycket glad över att Stig valt att förlänga med IFK Norrköping.

  • Det är oerhört roligt att Stig väljer att fortsätta sitt samarbete med IFK Norrköping. Stig har varit, och är, en viktig del av föreningens strategi att rekrytera och utveckla enskilda spelare och bli bättre som lag. Stig har en stor del i föreningens framgångar under de senaste åren, säger Patrik Jönsson.

Annonser