IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

12 maj, 2021

Stefan Hellberg blir ledare i akademin

Stefan Hellberg är tillbaka i IFK Norrköping. Framöver kommer Stefan att jobba med individuell utveckling av IFK Norrköpings unga spelare.
  • Det är med stor glädje vi välkomnar Stefan tillbaka. Vi får ytterligare kompetens och mängder av erfarenhet till akademiverksamheten, säger akademichef Tony Martinsson.

Stefan kommer att jobba med spelare i åldern 16-19 och följa upp deras utveckling på ett individuellt plan. I samråd med de andra tränarna kommer Stefan bidra med sin kunskap för att spelarna ska kunna nå sin fulla potential.

  • Det känns som helt rätt steg att föreningen gör den här satsningen på unga spelare så att de kan nå A-laget. Det ska bli roligt att vara en del av IFK igen, säger Stefan Hellberg.
  • Efter många år i föreningen och inom fotbollen besitter Stefan en erfarenhet som är viktig för IFK Norrköping att ta till vara på. I vår målsättning att utveckla vår akademiverksamhet ytterligare och att ge våra lokala talanger bästa möjliga förutsättningar att utvecklas så långt som möjligt passar Stefan utmärkt in i vår satsning. Vi är glada över att välkomna Stefan tillbaka till klubben, säger Patrik Jönsson.

Välkommen tillbaka, Stefan!

Annonser