IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

12 maj, 2021

Stefan Hellberg blir ledare i akademin

Stefan Hellberg är tillbaka i IFK Norrköping. Framöver kommer Stefan att jobba med individuell utveckling av IFK Norrköpings unga spelare.
  • Det är med stor glädje vi välkomnar Stefan tillbaka. Vi får ytterligare kompetens och mängder av erfarenhet till akademiverksamheten, säger akademichef Tony Martinsson.

Stefan kommer att jobba med spelare i åldern 16-19 och följa upp deras utveckling på ett individuellt plan. I samråd med de andra tränarna kommer Stefan bidra med sin kunskap för att spelarna ska kunna nå sin fulla potential.

  • Det känns som helt rätt steg att föreningen gör den här satsningen på unga spelare så att de kan nå A-laget. Det ska bli roligt att vara en del av IFK igen, säger Stefan Hellberg.
  • Efter många år i föreningen och inom fotbollen besitter Stefan en erfarenhet som är viktig för IFK Norrköping att ta till vara på. I vår målsättning att utveckla vår akademiverksamhet ytterligare och att ge våra lokala talanger bästa möjliga förutsättningar att utvecklas så långt som möjligt passar Stefan utmärkt in i vår satsning. Vi är glada över att välkomna Stefan tillbaka till klubben, säger Patrik Jönsson.

Välkommen tillbaka, Stefan!

Annonser

Detta evenemang är endast för Partners till IFK Norrköping.
Vill du bli partner kan du läsa mer om vad det innebär här eller ta kontakt med vår marknadsavdelning här