IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

26 januari, 2021

Stadium Sportscamp blir Week camp!

2021 blir inte ett vanligt lägerår, därför har vi tänkt om och gjort om. Nu lanserar vi Week Camp som är minst lika kul som vårt vanliga läger, men som sker på ett mer säkert sätt för alla inblandade. Säg hej till nya vårt säkra lägerkoncept! 

Med tanke på det rådande läget har vi behövt tänka om. Det viktigaste för oss är att kunna genomföra våra lägerveckor på ett tryggt sätt. Därför kommer våra övernattningsläger bli till dagsläger sommaren 2021 i Norrköping. Säg hej till Week Camp – ett fem dagar långt veckoläger för barn och unga mellan 10 och 15 år under v. 25, 26 och 27. IFK Norrköping ansvarar som vanligt för huvudsporten fotboll.

  • Det är oerhört roligt att vi får till det här konceptet i år. Det blir lite annorlunda, men vi är grymt taggade på att få till ett lika bra läger som vanligt, säger Daniel Lindahl, IFK Norrköping.

Som vanligt får man välja en av 12 huvudsporter eller multi (och testa på flera) under veckan. Andra schemalagda roliga aktiviteter utöver sporten kommer också genomföras varje dag. Inga förkunskapskrav eller föreningsanslutning krävs för att anmäla sig till ett Week Camp.

Men våra läger handlar om så mycket mer än bara sport. Det handlar om att våga. Om att träffa nya kompisar, se en ny plats och lära sig nya saker om sig själv. Ett litet steg mot att bli stor helt enkelt. Vi kallar det Sports Camp-effekten.

Om Week Camp:

Vecka: 25 (20-24/6), 26 (28/6-2/7), 27 (5-9/7)

Tider: Måndag-fredag kl 08-17 (med undantag för v.25 då det är midsommar, den veckan är lägret söndag-torsdag)

Åldrar: 10-15 år

Pris: 1995 kr

I priset ingår:

– Deltagande i den valda sporten och andra aktiviteter.

– Möjlighet att prova på andra sporter.
– Vattenflaska.
– Lunch, mellanmål och frukt varje dag.
– Olycksfallsförsäkring via Länsförsäkringar Östgöta.

Läs mer på hemsidan – klicka här!

Annonser