IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

28 mars, 2024

SÖDERBERGS BIL NY HUVUDPARTNER TILL IFK NORRKÖPING

IFK Norrköping har tecknat ett nytt samarbetsavtal med Söderbergs Bil – det fortsatta samarbetet innebär att Söderbergs Bil blir vår nya huvudpartner.

Samarbetsavtalet innebär att Söderbergs Bil växlar upp sitt engagemang blir huvudpartner till IFK Norrköping. Därtill blir man nu officiell partner till IFK Norrköpings hållbarhetsprojekt: Fotbollsfamiljen. Söderbergs Bil, som sedan december 2022 är en del av Bilia,  och Volkswagen har sedan många år varit en viktig del av IFK Norrköpings verksamhet. 2009 va man också bland de första att sponsra det då nybildade damlaget, som i år gör sin andra säsong i OBOS Damallsvenskan.

  • Vi är mycket glada över avtalet och timingen hade inte kunnat vara bättre! Tillsammans med IFK vill vi fortsätta verka för regionens idrottsutveckling – hela vägen från bollek till våra dubbla seniorlag. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbeta tillsammans med IFK Norrköping, säger Fredrik Björk, bilmarknadschef på Söderbergs Personbilar i Norrköping.
  • Vi är mycket glada att Söderbergs Bil har tagit steget upp till huvudpartner. Vårt samarbete sträcker sig långt tillbaka i tiden och vi är mycket glada över att Söderbergs Bil vill åka med på vår framtidsresa, säger Michael Sturehed, klubbdirektör.

Annonser