IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

1 juni, 2023

Selma Cajlakovic och IFK bryter kontraktet

IFK Norrköping och försvararen Selma Cajlakovic bryter i samförstånd spelarens kontrakt med omedelbar verkan.

Selma Cajlakovic kom först till IFK Norrköping 2018 när laget spelade i Division 1 södra Svealand. Efter en avstickare i IFK Kalmar som spelade en division upp kom hon tillbaka säsongen 2020 och var med när IFK tog sig upp till Elitettan. Mittbacken spelade i princip varje match de två säsongerna som följde i Elitettan och säkrade uppflyttningen till OBOS Damallsvenskan i slutet av säsongen 2022.

Efter 89 seriematcher, en resa från division ett till Damallsvenskan, väljer spelare och förening att gå skilda vägar när spelarkontraktet bryts.

Selma om sin tid i IFK Norrköping:

  • Jag är tacksam för mina år i IFK Norrköping och att få ha varit med på denna speciella resa från division 1 till Damallsvenskan. Jag vill rikta ett stort tack till alla i föreningen och sist men inte minst alla Peking-supportrar för den fantastiska stöttningen jag och min syster har fått. Jag kommer sakna er.

Manager Tor-Arne Fredheim om Selma:

  • Sedan dagen jag kom har hon varit en ledande spelare i laget och varit viktig i att IFK Norrköping på kort tid tog sig från division ett till Damallsvenskan.

IFK Norrköping tackar Selma Cajlakovic för sina betydande insatser för föreningen och önskar henne all lycka i framtiden.

Annonser