7 mars, 2022

Seger i U21-premiären mot Degerfors IF

IFK Norrköping besegrade Degerfors IF med 2-0 i U21-premiären på Platinumcars Arena. Målskyttar var Eman Markovic och Fritiof Hellichius.

Hela åtta spelare som tränar kontinuerligt med IFK Norrköpings A-lag var med i U21-premiären mot Degerfors IF. Otto Lindell, Marco Lund, Edvin Tellgren, Yahav Gurfinkel, Dino Salihovic, Jóhannes Bjarnason, Emanuel Chabo och nyförvärvet Eman Markovic var alla med i startelvan. Det var också IFK som gick upp i en 2-0-ledning i första halvlek efter mål av just Markovic samt 18-årige Fritiof Hellichius.

I andra halvlek skedde en hel del byten och flera fick känna på matchspel vilket dock också gjorde att spelet inte fick ett lika bra flyt som i första halvlek. Det var dock hemmalaget som hade mest och flest chanser – även om den andra halvleken blev mållös.

IFK Norrköping-Degerfors IF: 2-0 (2-0).

Målskyttar: Eman Markovic, Fritiof Hellichius.