IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

26 november, 2021

Säsongskorten släpps klockan 12:00!

I dag den 26:e november klockan 12:00 släpps årskorten för säsongen 2022. I nuläget kan du endast köpa årskorten via ifknorrkoping.ebiljett.nu – alltså inte via kansliet eller IFK-butiken. Kansliet är stängt idag och vi hänvisar därför era frågor till info@ifknorrkoping.se.

De första 1 000 som köper ett årskort till de allsvenska matcherna får 125 kronor rabatt genom att använda rabattkoden: IFK125ar. Först till kvarn gäller och erbjudanden gäller för alla sektioner. Idag kommer representanter från våra A-lag att vara på plats i lunchrestaurangen vid 12:30-tiden för att prata med er supportrar om säsongen som varit och kommande säsong. Välkomna dit för att mingla och äta lunch för 50 kronor (ordinarie pris 95:-).

Klicka här för att komma till biljettsidan! (Obs, länkarna fungerar först vid klockan 12:00). 

Säsongskorten för både Elitettan och Allsvenskan kommer säljas genom ifknorrkoping.ebiljett.nu och även till nästa säsong kommer du som medlem och årskortsinnehavare komma åt dina kort via vår samarbetsapp Cardskipper. Du som ändå vill ha ett fysiskt kort kommer kunna välja till det i kombination med att du köper ditt årskort. Dessa kommer att levereras i god tid inför den första matchen. Du som vill ha samma plats som tidigare år har till söndagen den 16 januari 23:59 på dig att förlänga ditt årskort för att vara garanterad samma plats. När du köper ett säsongskort till herrarnas matcher så kan du också lägga till ett säsongskort till damernas matcher för 200:- (ordinarie pris 600:-) samt bli medlem.

Den 13/12 är du som ej har möjlighet till webbköp välkommen till kansliet för att få hjälp.

Så förlänger du ditt årskort

Du som vill ha samma plats på arenan som tidigare år loggar in på ditt konto på ifknorrkoping.ebiljett.nu. Därefter klickar du på fliken “konto” och sedan “mitt konto”. På ditt konto radas dina årskort från tidigare säsonger upp. På fliken för årskortet för säsongen 2021 finns en knapp att klicka på där det står “förläng”. Klicka där och följ sedan stegen som efterföljer för att få tillgång till samma plats som du haft tidigare.

Vi ses på arenan 2022. Framåt, kamrater!

Annonser