IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

24 oktober, 2023

Säsongskort: Nyheter inför 2024

Snart kan du som säsongskortsinnehavare förlänga ditt säsongskort över 2024, och IFK Norrköping har en rad nyheter att presentera inför kommande säsong.

Från och med onsdagen den 25 oktober klockan 10.00 öppnas möjligheten att förlänga/uppgradera ditt säsongskort herr*. Förlängningsperioden är mellan 25 oktober-23 november. Mer information om hur du förnyar samt tar del av nyheterna kommer inom kort.

Kombokort

IFK Norrköping presenterar ett kombokort – ett säsongskort som gäller både dam och herr. Med Kombokortet missar du inte en match på Platinumcars Arena, varken i Allsvenskan eller i OBOS Damallsvenskan.

Aktiv sittplats

Till 2024 presenterar vi en efterfrågad nyhet i form av aktiv sittplats. Sektion K – mellan Curva Nordahl och Östra läktaren – kommer att döpas om under vintern och förändras till en aktiv sittplatssektion.Aktiv sittplats är för dig som vill ha en sittplats, men samtidigt bidra till en härlig stämning. På aktiv sittplats får man vara beredd på att ens Kamrater står upp under delar av matchen och att sikten bitvis kan vara skymd.

Platsabonnemang 

Under 2024 kan du på ett smidigt sätt dela upp din betalning över hela året, istället för att behöva betala hela summan för ditt säsongskort på en gång. Abonnemanget fungerar precis som säsongskortet: Du har din plats, och du har den varje match – men du har den på abonnemang. Observera att det 2024 endast är möjligt att prenumerera på säsongskort herr, inte dam- eller kombokortet.

 


 

Vi premierar våra medlemmar: Likt förra säsongen får du 10 procent rabatt på ditt säsongskort om du blir medlem samtidigt som du förnyar/köper säsongskort. Rabatten är redan uträknad, så det enda du behöver göra är att uppgradera ditt kort och lägga till medlemskapet för att ta del av rabatten.

*Det kommer fortsatt vara fri sittning på damernas hemmamatcher till säsongen 2024, och därför behöver du inte förnya din säsongskortsplats till damerna förrän den 24:e november då ordinarie försäljning öppnas upp.

 

Annonser