IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

21 april, 2022

Sabina Ravnell förlänger sitt kontrakt till 2023

IFK Norrköpings Sabina Ravnells kontrakt var skrivet året ut. Men nu står det klart att hon förlängt sitt kontrakt till siste november 2023.

Sabina Ravnell är en spelare som har visat framfötterna både som försvarare och anfallare. Med hennes mångsidighet – där tekniken, snabbheten och styrkan är hennes främsta styrkor – är hon en viktig spelare i IFK Norrköpings lagbygge. Under säsongsinledningen 2022 har 25-åringen fått spela där hon trivs bäst, som anfallare, och levererat två mål på tre matcher.

  • Det känns bra. Det känns roligt att ha ett till år för att kunna utvecklas och bygga vidare på det laget vi har och satsar på. Det är en bra förening och vi har ett bra lag. Det ska bli spännande, säger hon om förlängningen.

Varför förlänger du kontraktet? 

  • Jag trivs här nu och har en bra känsla. Det har varit lite osäkert med min skada som jag haft innan och som jag kom tillbaka från förra året. Det var därför jag bara skrev ett år först, men nu känns det mycket bättre.

Så här säger managern Tor-Arne Fredheim om Sabina Ravnells förlängning:

  • Hon är ett föredöme för hur en framtida elitspelare ska vara i allt från sin attityd till hur hon hanterar sin fysträning. Hon är en modern spelare som både hanterar det offensiva och defensiva spelet på en väldigt hög nivå.

Annonser