IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

29 mars, 2024

Publikinformation: Premiären mot Malmö FF

På lördag klockan 15:00 sparkas den efterlängtade Allsvenska premiären igång. IFK Norrköping gästas av Malmö FF på PlatinumCars Arena. Nedan följer information för dig som ska gå på matchen.

BILJETTER och ENTRÈER
Säsongskort och matchbiljett gäller – klicka här för att komma till biljettsidan eller besök Holmenhallen i samband med matchdagen. Öppet från 13:30.

Reducerat pris gäller barn/ungdomar mellan 4-19 år, studenter med giltig studentlegitimation samt pensionärsrabatt som ska kunna styrkas med legitimation i entrén. Förtidspensionärer måste alltid uppvisa legitimation samt intyg från Försäkringskassan.

Barn 0-3 år har gratis inträde på hela arenan (på sittplats skall medföljande barn sitta i knät på betalande).

För er som ska stå på Curva Nordahl blir det extra viktigt att idag komma i god tid till arenan– då det planeras ett TIFO – så, kom i god tid och lyssna noga på instruktionerna från TIFO-gruppen.

MAT & DRYCK
Du vet väl att alla oavsett vart på arenan man sitter kan äta i vår fina restaurang? Boka din plats
här.
Du som har bokat plats i restaurangen är välkommen 90 minuter innan avspark. Observera att alla i sällskapet måste ha en giltig matchbiljett.

På västra “VM” läktaren:
Nytt för i år: Bar 1897 har öppet för alla. Här erbjuds varmt, men enklare käk och dryck. Den perfekta uppladdningen för match! Restaurang Zamora är vår matchrestaurang med buffémat på våning 3. Nytt för i år är att vi också säljer kycklingkorv i kiosk 7. Du hittar in till restaurangen via Entré 1.

På Östra läktaren hittar du:
Foodcourten med pizza och kryddiga korvar, öl, vin och mer.  Även i Fenixbaren serveras pizza, öl och vin. Kycklingkorv säljs  i kiosk nr 4.

Vid Curva Nordahl:
Erbjuder vi pizza och kryddig korv i curvakiosken. Nytt för i år är även kycklingkorven som hittas i kiosk 5.

MATCHTORGET
Vi fortsätter med det uppskattade Matchtorget, som i samband med varje match har öppet på Ektorpsgatan utanför kansliet. Här kommer det bland annat finnas livemusik (startar 90 minuter innan), ansiktsmålning och skottborg – för att på bästa sätt tillsammans ladda upp inför matchen. Alla supportrar, i alla åldrar, är välkomna för att tillsammans ladda upp inför våra hemmamatcher på bästa sätt.  Vid 13:00 drar uppladdningen igång.

Terrassen på västra läktaren öppnar samtidigt och här severas pizza, öl och förstås även annan dryck.  Svenska Kyrkan finns vid Familjeläktaren och erbjuder grillade hamburgare.

SÄKERHETSINFORMATION
Sedan slutet av förra året råder väskförbud vid offentliga tillställningar. Enligt Polismyndigheten innebär det att inga väskor är tillåtna på arenorna i Allsvenskan, det gäller alla storlekar. Detta inkluderar även plastpåsar, genomskinliga eller täckta. Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för personer med barn som har behov av skötväska.Läs mer om väskförbud på Polismyndighetens hemsida – klicka här. 

Av säkerhetsskäl kommer bilvägen på Ektorpsgatan att ha begränsad framkomlighet.

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

PARKERING

Parkeringen på Södra planen är öppen och nås via Ektorpsgatan. Parkeringen kostar 30 kronor som du betalar via swish.

SOUVENIRER
Matchens vara är “Kaptensnallen”. Den kostar för tillfället 259:- (ordinarie pris 299:-) och finns att köpa på ifkshop.se och på arenan.

Souvenirer finns till försäljning precis innanför entré 1 (mellan Curva Nordahl och VM-läktaren), vid entré 2 och i alla kiosker. Den nya matchtröjan finns i Holmenhallen, Souvenirshopen på entré 1 och butiken i city.

IFK Norrköping – Malmö FF 30/3 15:00, Allsvenskan, PlatinumCars Arena, Discovery+ 

Varmt välkomna!

Annonser