IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

13 februari, 2022

Publikinformation inför IFK Norrköping-Örebro SK

Klockan 18:00 sker avsparken på Platinumcars Arena när IFK Norrköping gästas av Örebro SK.
BILJETTER

Årskort för 2022 gäller för entré. Lösa biljetter finns att köpa för IFK Norrköpings supportrar i biljettluckorna  utanför kansliet eller på ifknorrkoping.ebiljett.nu. Säsongskortsköp hanteras inte på plats under matchdag. IFK Norrköpings kansli öppnar igen på måndag den 14:e februari där vi kan hjälpa till med bland annat köp av säsongskort klockan 9.00-12.00.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

VM-läktaren är öppen för IFK Norrköpings supportrar. Örebro SK:s supportrar hänvisas till sektion O på den östra läktaren. Det finns ingen biljettlucka öppen för bortalagets supportar utan vi hänvisar er till ifknorrkoping.ebiljett.nu. Entréerna på Platinumcars Arena öppnar 60 minuter innan matchstart. Du scannar själv din biljett vid entrén. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka.

Platinumcars Arena är en helt rökfri arena. Det är förbjudet enligt lag att röka på eller i direkt anslutning till idrottsanläggningar. Det kommer alltså inte att byggas några rökrutor vid entréerna och personer som trotsar rökförbudet riskerar att bli avvisade från arenan.

MAT & DRYCK

Kiosker är öppna med sedvanligt sortiment. I restaurangen finns det även bar öppen (plan 4). Du som har bokat plats i restaurangen är välkommen 60 minuter innan avspark. Alla i sällskapet måste ha en giltig matchbiljett.

PARKERING

Parkeringen på Södra planen är den här matchen öppen för allmänheten. Infart sker via Ektorpsgatan och det är fri parkering.

SOUVENIRER

Souvenirer finns till försäljning precis innanför entré 1 (mellan Curva Nordahl och VM-läktaren).

Annonser