IFK Norrköping

Nyhetsarkiv

4 april, 2019

Publikinformation inför hemmapremiären

På måndag klockan 19.00 är det äntligen dags för årets hemmapremiär i Allsvenskan när AIK kommer på besök. Nedan följer praktisk information för att underlätta ditt besök på Östgötaporten.

Biljetter
Det är över 12500 biljetter sålda till matchen och på långsidorna finns det endast ströplatser kvar.
På Curva Nordahl är det över 3400 biljetter sålda och det finns knappt 600 biljetter kvar dit.

AIK har fått sektionerna Q (ståplats) och O (sittplats) tilldelade till sina supportrar. På sektion Q finns det 663 tillgängliga platser och på O 315 stycken.

Köp årskort här:
Köp matchbiljetter
här:

Biljetter säljs också på kansliet som öppnar klockan 11 på matchdagar och hos våra återförsäljare Maxi ICA Stormarknad och Direkten Söder Tull.

Insläpp och entréer
Entréerna på Östgötaporten öppnar klockan 17.45 och vi uppmanar folk att komma i god tid.
Det är mycket folk som ska in på arenan och inför säsongen ställs det nya villkorskrav för våra matcharrangemang, detta gäller främst nya rutiner vid insläppen och visiteringen.

Alla supportrar på kortsidorna kommer att visiteras, på långsidorna sker visitationen selektivt. Visitationen ska alltid ske på frivillig grund, den som inte vill bli visiterad ska inte heller behöva bli det men kommer då att nekas entré till evenemanget.

Visitationen går till enligt Riksidrottsförbundets instruktionsvideo, se videon här.

Hospitality
Restaurangen är till vår stora glädje helt fullbokad till premiären.

IFK Terrassen håller öppet både inför och under matchen och öppnar klockan 17.30. På terrassen hittar du bland annat högrevsburgare, bratwurst och dryckesservering.

Nytt för säsongen är den nya foodcourten som öppnar innanför entré 2. Foodcourten nås både från den Östra läktaren och via publikdäcket på Curva Nordahl. Här serveras samma meny som på terrassen.

Supporterbaren (på den Östra läktaren) öppnar för allmänheten klockan 18.30 då den är bokad fram till dess.

Matchens vara!
Under den första matchen vill vi visa upp årets officiella matchtröja. Passa på att köpa den under måndagen och klä upp er i det finaste IFK-plagget 2019.

Parkering
Parkeringen på Södra planen är den här matchen avsedd för supportrar till AIK. Infart sker via Ektorpsgatan och parkeringen kostar 25 kronor som betalas via Swish.

Matchprogram
I år kommer IFK Norrköping leverera två matchprogram. Ett i tryckt material och det andra i en digital upplaga. Det digitala matchprogrammet kommer publiceras på ifknorrkoping.se och i IFK-appen. Där kommer ni hitta det senaste från IFK Norrköping och flera bra erbjudanden från föreningen och dess samarbetspartners. Måndagens matchvärd är Hyresbostäder.

Halva potten-lotter
Stötta IFK Norrköpings ungdomsverksamhet samtidigt som du har chansen att vinna halva summan av lottförsäljningen. Andrapriset är ett par solglasögon från Optiker Persson värda cirka 1500 kronor.
Lotterna köper du av våra ambulerande försäljare på Östgötaporten eller på kansliet.

Allsvenskan omgång 2
IFK Norrköping–AIK
Östgötaporten
Måndagen den 8/4 klockan 19.00

Annonser